TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова инвестиција во општина Илинден – ќе се гради нов погон за ПВЦ во ЕЗ Марино-Кадино

Вечер - 13.06.2018

Нов инвеститор влегува во економската зона Марино-Кадино во општина Илинден. Станува збор за инвестиција од 600.000 евра на Ивица Јаневски кој на површина од 800 квадратни метри ќе изгради нов погон за производство на ПВЦ столарија и магацински ...

Општина Илинден со подобра инфраструктура

Слободен Печат - 12.06.2018

Општина Илинден добива подобра инфраструктура, на повеќе локации во тек се интензивни градежни активности во рамките на реализација на Проектот за подобрување на патната инфраструктура-изградба, реконструкција, рехабилитација и санација на локалните ...

Се подобрува патната инфраструктура во општина Илинден

Курир - 12.06.2018

Општина Илинден информира дека на повеќе локации во тек се интензивни градежни активности во рамки на реализација на Проектот за подобрување на патната инфраструктура-изградба, реконструкција, рехабилитација и санација на локалните улици и патишта.

Илинден ги санира локалните улици

Вечер - 12.06.2018

На повеќе локации во општина Илинден во тек се интензивни градежни активности во рамките на реализација на Проектот за подобрување на патната инфраструктура. Комплетно е саниран и асфалтиран дел од улица “535”, во населба Илинден, во должина од 280 ...

Се подобрува локалната патна инфраструктура во општина Илинден

А1 On - 12.06.2018

Општина Илинден информира дека на повеќе локации во тек се интензивни градежни активности во рамки на реализација на Проектот за подобрување на патната инфраструктура-изградба, реконструкција, рехабилитација и санација на локалните улици и патишта.

Се подобрува патната инфраструктура во општина Илинден

Скопје инфо - 12.06.2018

Општина Илинден информира дека на повеќе локации во тек се интензивни градежни активности во рамки на реализација на Проектот за подобрување на патната инфраструктура-изградба, реконструкција, рехабилитација и санација на локалните улици и патишта.