TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откриен радиосигнал во вселената кој ги збуни научниците

Кајгана - 03.12.2019

Астрономи открија радиосигнал чие потекло е тешко да се објасни. Една од хипотезите е дека го емитува нов ѕвезден систем, сметаат британски научници. Меѓународен тим истражувачи откри радиосигнал кој е емитуван од небесно тело кое е оддалечено 1.800 ...

Отрикен радио сигнал од вселената: Го емитува нов тип на ѕвезден систем (ВИДЕО)

Кумановски м. - 03.12.2019

Астрономите откриле радио сигнал чие потекло е тешко да се објасни. Една хипотеза е дека е испуштен од нов вид ѕвезден систем, велат британските научници. Меѓународен тим истражувачи откриле радио сигнал што го испушта небесно тело од околу 1.800 ...

ВИДЕО: Мистериозен сигнал открива нов вид ѕвезден систем

А1 On - 03.12.2019

Астрономите открија радио сигнал чие потекло е тешко да се објасни. Една од теориите е дека доаѓа од нов вид ѕвезден систем, велат британските научници. Меѓународен тим истражувачи откри радио сигнал што го емитува небесно тело одалечено околу 1.800 ...

Мистериозен сигнал открива нов вид ѕвезден систем (ВИДЕО)

USB - 03.12.2019

Астрономите открија радио сигнал чие потекло е тешко да се објасни. Една од теориите е дека доаѓа од нов вид ѕвезден систем, велат британските научници. Меѓународен тим истражувачи откри радио сигнал што го емитува небесно тело одалечено околу 1.800 ...

Откриен нов мистериозен радио-сигнал во вселената

Денар - 03.12.2019

Астрономите откриле радио сигнал чие потекло е тешко да се објасни. Една од хипотезите е дека го емитува нов вид ѕвезден систем, велат британските научници. Меѓународен тим на истражувачи откри радио сигнал кој го емитува небесно тело раздалечено ...

Откриен нов мистериозен радио-сигнал во вселената

ММС - 03.12.2019

Астрономите откриле радио сигнал чие потекло е тешко да се објасни. Една од хипотезите е дека го емитува нов вид ѕвезден систем, велат британските научници. Меѓународен тим на истражувачи откри радио сигнал кој го емитува небесно тело раздалечено ...