TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од март сите државни инспекторати ќе бидат вклучени во „Е-инспектор“

Во Центар - 01.03.2024

„По успешното вклучување на три државни инспекторати во информацискиот систем за инспекциски надзор, Е-инспектор, од следниот месец во овој систем ќе се приклучат и сите други инспекторати за кои е надлежен Инспекторатскиот совет на Република ...

ОД КРАЈОТ НА МАРТ ЌЕ ПРОФУКЦИОНИРА Е-ИНСПЕКТОР Ќе се намали можноста за корупција кај инспекторите

+инфо

Сите инспекторати на е-инспектор, ќе се намали можноста за корупција

МКД

Од март сите државни инспекторати се приклучуваат на е-инспектор

Канал5 - 29.02.2024

Откако три државни инспекторати веќе се приклучија на Информацискиот систем за инспекциски надзор, е-инспектор, од март месец ќе се приклучат сите останати инспекторати. Откако три државни инспекторати веќе се приклучија на Информацискиот систем за ...

Целосна дигитализација на инспекциските надзори, од март сите инспекторати ќе бидат вклучени во Е-инспектор

Нова ТВ - 29.02.2024

Во Информацискиот систем за инспекциски надзор, Е- инспектор, од март ќе бидат приклучени сите инспекторати, за кои е надлежен Инспекцискиот совет на Република Северна Македонија, со што ќе се заокружи проектот за целосна дигитализација на ...

Од март сите инспекторати ќе бидат вклучени во Е-инспектор

Frontline

Од март сите инспекторати ќе бидат вклучени во Е-инспектор

365

Од март сите инспекторати ќе бидат вклучени во Е-инспектор, истакна Грковска

Н.Македонија

Од март сите државни инспекторати се приклучуваат на Е-инспектор

4NEWS - 29.02.2024

По успешното приклучување на три државни инспекторати во Информацискиот систем за инспекциски надзор, Е- инспектор, од наредниот месец сите останати инспекторати, за кои е надлежен Инспекцискиот совет на Република Северна Македонија, ќе се приклучат ...

Сите државни инспекторати од март се приклучуваат на Е-инспектор

Н.Македонија

Од март сите државни инспекторати се приклучуваат на Е-инспектор

24Инфо

Од март сите државни инспекторати се приклучуваат на Е-инспектор

Кумановски м.

Од март сите државни инспекторати се приклучуваат на Е-инспектор

А1 On

Од март сите државни инспекторати се приклучуваат на Е-инспектор

Република

Од март сите државни инспекторати се приклучуваат на Е-инспектор

Локално

Скопје1 Макфакс Опсервер Скопје инфо Бриф ММС Фактор Независен

Надлежните институции ќе информираат за ефектите од Е-инспектор

Независен - 29.02.2024

Вицепремиерката задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска и претседателката на Инспекцискиот совет, Даниела Рендевска денеска ќе информираат за напредокот и ефектите од воспоставувањето на Информацискиот систем за инспекциски надзор – ...

Надлежните институции ќе информираат за ефектите од Е-инспектор

Бриф