TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

6 намирници кои нe смеете да ги јадете за вечера

Локално - 25.11.2022

Ако се обидувате да се храните поздраво, тогаш постојат одредени намирници што треба да ги избегнувате за вечера. Јадењето одредена храна може да предизвика металоиди, да ве спречи да спиете добро или да ги попречи вашите цели за слабеење.

Нутриционистите советуваат да не ги јадете овие шест намирници навечер

Еспресо - 26.11.2022

Јадењето одредена храна навечер може да ве спречи да спиете добро, па затоа нутриционистите советуваат дека треба да ги избегнувате овие шест намирници меѓу кои најмногу компирите, тестенините и оризот.

Намирници што не треба да ги консумирате за вечера

Попара - 26.11.2022

Ако се обидувате да се храните поздраво, тогаш постојат одредени намирници што треба да ги избегнувате за вечера. Јадењето одредена храна може да предизвика металоиди, да ве спречи да спиете добро или да ги попречи вашите цели за слабеење.

ПРОМЕНА НА РУТИНАТА – Шест намирници кои не треба да ги јадете за вечера, избегнувајте ги

Во Центар - 26.11.2022

Ако се обидувате да се храните поздраво, тогаш постојат одредени намирници што треба да ги избегнувате за вечера. Јадењето одредена храна може да предизвика металоиди, да ве спречи да спиете добро или да ги попречи вашите цели за слабеење.