TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите се изнервираа за WhatsApp, а Messenger и натаму е непроменет

Телефони.мк - 19.01.2021

Голем број на корисници масовно се откажуваат од користење на WhatsApp апликацијата и се префрлаат на Signal или Telegram поради принудата да ги споделат своите податоци со Facebook. Во меѓувреме и натаму сите го користат Facebook Messenger за ...

Оваа апликација ја користат милијарди, а нема ни основна заштита на корисниците

USB - 20.01.2021

Ако сакате да имате посигурна опција, користете ги паралелно WhatsApp и Signal, советува експерт за компјутерска безбедност. Поради бранот на критики, WhatsApp одлучи да ја одложи примената на новите правила за користење на нивната апликација до ...

Дали мислевте дека WhatsApp е проблематичен? Оваа апликација за допишување нема ниту основна заштита за корисникот, а ...

Денар - 19.01.2021

Ако сакате да имате побезбедна опција, користете WhatsApp и Signal паралелно, советува експерт за компјутерска безбедност. Поради бранот на критики, WhatsApp одлучи да ја одложи примената на новите правила за користење на нивната апликација до ...