TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Фактор - 30.09.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организира ше од компанијата „Пакомак“ во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се членки ...

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Press24 - 30.09.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, б е ше тема на меѓународната работилница, што се организира ше од компанијата „Пакомак “ во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се ...

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Точка - 30.09.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше од компанијата „Пакомак“ во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се членки ...

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Бизнис Вести - 30.09.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше од компанијата „Пакомак” во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се членки ...

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Градина - 30.09.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше од компанијата „Пакомак” во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се членки ...

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Lady - 30.09.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше од компанијата „Пакомак” во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се членки ...

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Порта 3 - 30.09.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше од компанијата „Пакомак“ во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се членки ...

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Денар - 30.09.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше од компанијата „Пакомак“ во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се членки ...

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Екран - 01.10.2022

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше од компанијата „Пакомак” во Скопје, а на која учествуваа најголемите компании за управување со отпад од регионот – кои се членки ...