TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

А1 On - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

Бриф - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе, смета ОБСЕ

Н.Македонија - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

Руската анексија го вжештува конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе, порачува ОБСЕ

Слободен Печат - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа акција на Руската ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

Курир - 30.09.2022

Виена, 30 септември 2022 (МИА) – Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

Вечер Прес - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

Zoom - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

Република - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

ОБСЕ: ОДНЕСУВАЊЕТО НА РУСИЈА ВОДИ КОН ЕСКАЛАЦИЈА И ГОЛЕМИ СТРАДАЊА Може да бидат доведени во опасност милиони луѓе

+инфо - 30.09.2022

„Чекорот објавен денеска е јасно кршење на основните правила на меѓународното право, принципите на ОБСЕ и Повелбата на ОН", укажува ОБСЕ. Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска категорично ја осуд и нелегалната анексија на ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

Опсервер - 30.09.2022

– Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

Либертас - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

ОБСЕ: Одлуката на Путин за анексија става во опасност милиони животи и предизвикува дополнително непотребно човечко ...

Денешен - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

ТВ21 - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

Во Центар - 30.09.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...

ОБСЕ: Руската анексија води кон ескалација на конфликтот и доведува во опасност милиони луѓе

MakPress - 01.10.2022

Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ) денеска ја осуди илегалната анексија на Украина од страна на Русија, јавува Анадолија. Наведувајќи дека одлуката на рускиот претседател Владимир Путин е неприфатлива, ОБСЕ соопшти дека „оваа ...