TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се отвори Институт за дизајн и технологија – ИДТ Скопје

Иновативност - 14.05.2021

Разговараше – Верица Јорданова Што претставува Институтот за дизајн и технологија – Скопје? „Институтот за дизајн и технологија – Скопје“ или скратено „ИДТ Скопје“ е резултат на нашето децениско искуство од областа на неформалното образование, но и ...

Саем за креативни искуства и размисли „Добро утро креативци“

Опсервер - 14.05.2021

– Во Центарот за иновации и дизајн „Јавна Соба“, денеска ќе се одржи Саем за креативни искуства и размисли насловен како „Добро утро креативци“. Настанот е организиран од Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“, по повод промоцијата на ...

Саем за креативни искуства и размисли „Добро утро креативци“

MakPress - 14.05.2021

Во Центарот за иновации и дизајн „Јавна Соба“, денеска ќе се одржи Саем за креативни искуства и размисли насловен како „Добро утро креативци“. Настанот е организиран од Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“, по повод промоцијата на ...

Саем за креативни искуства и размисли „Добро утро креативци“.

Република - 13.05.2021

Утре, 14 мај, од 15:00 до 19:00 часот во Центарот за иновации и дизајн „Јавна Соба“, ќе се одржи Саем за креативни искуства и размисли насловен како „Добро утро креативци“. Настанот е организран од Школата за дизајн и уметност „Џолев и уметностите“, ...

„Добро утро креативци“ – саем за креативни искуства и размисли

Екран - 13.05.2021

Овој петок [14 мај], од 15:00 до 19:00 часот во Центарот за иновации и дизајн „Јавна Соба“, ќе се одржи Саем за креативни искуства и размисли насловен како „Добро утро креативци“ . Настанот е организран од Школата за дизајн и уметност „Џолев и ...

„ДОБРО УТРО КРЕАТИВЦИ“ – саем за креативни искуства и размисли

Денар - 13.05.2021

Овој петок,14 мај, од 15:00 до 19:00 часот во Центарот за иновации и дизајн „Јавна Соба“, ќе се одржи Саем за креативни искуства и размисли насловен како „Добро утро креативци“ . Настанот е организран од Школата за дизајн и уметност „Џолев и ...

“Добро утро креативци“, саем за креативни искуства и размисли

Иновативност - 13.05.2021

Утре, 14 мај, од 15:00 до 19:00 часот во Центарот за иновации и дизајн „Јавна Соба“, ќе се одржи Саем за креативни искуства и размисли насловен како „Добро утро креативци“ . Настанот е организран од Школата за дизајн и уметност „Џолев и ...