TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Каде се сега Миленко, Бранко, Љубчо и Груевски, прашаа демонстрантите пред Собранието

Макфакс - 14.03.2018

Дел од демонстрантите пред Собранието кои говореа на бината додека Собранието се подготвуваше да ја почне седницата на кој атреба да се расправа за Законот за употреба на јазиците, ги прозваа дел од македонските политичари.

(Видео) Каде се сега Миленко, Бранко, Љубчо и Груевски, прашаа демонстрантите пред Собранието

Вечер - 14.03.2018

Дел од демонстрантите пред Собранието кои говореа на бината додека Собранието се подготвуваше да ја почне седницата на кој атреба да се расправа за Законот за употреба на јазиците, ги прозваа дел од македонските политичари.

ВИДЕО: Каде се сега Миленко, Бранко, Љубчо и Груевски, прашаа демонстрантите пред Собранието

А1 On - 14.03.2018

Дел од демонстрантите пред Собранието кои говореа на бината додека Собранието се подготвуваше да ја почне седницата на кој атреба да се расправа за Законот за употреба на јазиците, ги прозваа дел од македонските политичари.

Каде се сега Миленко, Бранко, Љубчо и Груевски, прашаа демонстрантите пред Собранието

Точка - 14.03.2018

Дел од демонстрантите пред Собранието кои говореа на бината додека Собранието се подготвуваше да ја почне седницата на која треба да се расправа за Законот за употреба на јазиците ги прозваа дел од македонските политичари.

(Видео) Каде се сега Миленко, Бранко, Љубчо и Груевски, прашаа демонстрантите пред Собранието

Sky - 14.03.2018

Дел од демонстрантите пред Собранието кои говореа на бината додека Собранието се подготвуваше да ја почне седницата на која треба да се расправа за Законот за употреба на јазиците ги прозваа дел од македонските политичари.