TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тендер за ентериерно уредување на Владата вреден 3 милиони евра

МКД - 06.09.2014

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша тендер за избор на компанија што ќе ги изведува градежните и градежно – занаетчиските работи за ентериерно уредување и ...

Три милиони евра ќе чини новото внатрешно уредување на Владата

Фактор - 06.09.2014

Владата нема да добие само нова фасада, туку и ново внатрешно уредување. Службата за општи и заеднички работи распиша тендер со кој бара фирма што ќе го уредува ентериерот на владината зграда број 6, ...

Фасадата на Владата поскапе за три милиони евра

Локално - 06.09.2014

Распишан е тендер за ентериерно уредување на шестата кула од владата, каде е сместена извршната власт. Три милиони евра ќе заработи фирмата која ќе ги извршува градежните работи и уредувањето, а ...

Со 3 милиони евра ќе се реновира ентериерот на Владата

Вечер Прес - 06.09.2014

Службата за општи и заеднички работи на Владата на РМ, вчера распишала оглас преку Бирото за јавни набави, на кој се бара фирма која ќе ја реновира внатрешноста на Клулата 6 од објектот на Владата.

Тендер за внатрешното уредување на Владата тежок 3 милиони евра

Бриф - 06.09.2014

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша тендер за избор на компанија што ќе ги изведува градежните и градежно – занаетчиските работи за ентериерно уредување и ...

Три милиони евра за внатрешно разубавување на владата

+инфо - 06.09.2014

Владата нема да добие само нова фасада, туку и ново внатрешно уредување. Службата за општи и заеднички работи распиша тендер со кој бара фирма што ќе го уредува ентериерот на владината зграда број 6, ...

За ентериерно уредување: Нови три милиони евра за седиштето на Владата

еМагазин - 06.09.2014

Покрај неокласичната фасада и доградба на надворешноста на некогашната „Це – Ка“, во наредните месеци ќе се менува и постоечката внатрешност на седиштето на македонската влада, објави Build.

Три милиони евра ќе чини новото внатрешно уредување на Владата

24 Вести - 06.09.2014

Владата нема да добие само нова фасада, туку и ново внатрешно уредување. Службата за општи и заеднички работи распиша тендер со кој бара фирма што ќе го уредува ентериерот на владината зграда, каде ...

Нови три милиони евра за ентериерно уредување на седиштето на владата

Нова ТВ - 06.09.2014

Покрај неокласичната фасада и доградба на надворешноста на некогашната „Це – Ка“, во наредните месеци ќе се менува и постоечката внатрешност на седиштето на македонската Влада.

Три милиони евра ќе чини новото внатрешно уредување на Владата

Либертас - 06.09.2014

Владата нема да добие само нова фасада, туку и ново внатрешно уредување. Службата за општи и заеднички работи распиша тендер со кој бара фирма што ќе го уредува ентериерот на владината зграда број 6, ...