TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АВТОБУСИТЕ ПОД НАДЗОР: ЈСП ќе ги снима насилниците

Телеграф - 18.11.2013

Снимачите ќе се купуваат неколку години, бидејќи тоа е финансиски товар, појасни Мишо Николов, директор на ЈСП „Скопје“ За да се зголеми безбедноста во јавниот превоз, од ЈСП- Скопје ќе набават ...

ЈСП ќе купува 50 снимачи за да ја зголеми безбедноста во автобусите

Фактор - 18.11.2013

Со засилени контроли во автобусите и вистински видеонадзор, Јавното сообраќајно претпријатие од Скопје ќе ја зголемува безбедноста на патниците. Според раководството, ќе се вработат уште четворица ...

Видеонадзор во автобусите на ЈСП

Економски - 18.11.2013

Со засилени контроли во автобусите и видеонадзор, ЈСП ќе ја зголемува безбедноста на патниците. Според раководството, ќе се вработат уште четворица контролори кои ќе се грижат за безбедноста во ...

ЈСП го зголемува бројот на контролорите и воведува засилен видеонадзор во автобусите

МКД - 18.11.2013

Јавното сообраќајно претпријатие од Скопје ќе ги засили контролите во автобусите и ќе обезбеди поквалитетен видеонадзор со цел да ја зголеми безбедноста на патниците.

Во автобусите на ЈСП има камери, ама немаат снимачи

+инфо - 18.11.2013

Камерите во автобусот на ЈСП не го снимиле индицентот, затоа што, како што објасни денеска директорот на јавното претпријатие автобусите имаат камери, но немаат снимачи.

По инцидентите на линиите на ЈСП

МРТ - 18.11.2013

Камери во автобусите и повеќе редари Со цел да се сведат на минимум инцидентите во автобусите на ЈСП фирмата отпочнала процедури за набавка на снимачи кои ќе го забележат секој инцидент објави ...

Поефикасен видео надзор во автобусите на ЈСП

Канал5 - 18.11.2013

Се зголемуваат контролите и видео надзорот во автобусите на ЈСП. Безбедноста на патниците е приоритет за градските , за локалните власти и надлежните од јавното сообраќајно претпријатие.

Автобусите со снимачи и со контрола на безбедноста

МРТ - 18.11.2013

За да се сведат на минимум инцидентите во автобусите на ЈСП фирмата почнала постапки за набавка на снимачи кои ќе го забележат секој инцидент, објави директорот Мишо Николов.

Со снимачи ќе се „ловат“ насилниците во автобусите!

Курир - 18.11.2013

Ќе се зголеми безбедноста на патниците во јавниот превоз. ЈСП- Скопје набавува снимачи кои ќе бидат поставени во автобусите. Со нив ќе се идентификуваат сторителите на било какви инциденти во ...

Конечно: ЈСП набавува камери за снимање во автобусите – кој тепа ќе биде снимен

МК News - 18.11.2013

За да се сведат на минимум инцидентите во автобусите на ЈСП фирмата почнала постапки за набавка на снимачи кои ќе го забележат секој инцидент, објави директорот Мишо Николов.

Снимачи ќе ги "ловат" насилниците кои прават инциденти во автобусите

Press24 - 18.11.2013

Се зголемува безбедноста на јавниот превоз. Насилниците кои го нарушуваат јавниот ред и мир и предизвикуваат инциденти ќе бидат ловени со снимачи кои ќе бидат поставени во автобусите.

Снимачите ќе ги „ловат“ насилиниците во автобусите

Скопје инфо - 18.11.2013

Безбедноста на патниците во јавниот превоз. ЈСП- Скопје ќе се зголеми со набавувањето на снимачи кои ќе бидат поставени во автобусите. Со нив ќе се идентификуваат сторителите на било какви инциденти ...

ЈСП ќе ги снима насилниците

Sky - 18.11.2013

Со цел да се зголеми безбедноста во јавниот превоз, од ЈСП- Скопје информираат дека ќе набават снимачи кои ќе бидат поставени во автобусите. Преку нив ќе се идентификуваат сторителите на инцидентите ...