TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мажите конечно открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

Точка - 16.05.2019

Најновото истражување е направено на повеќе од 2000 мажи, а тие потврдија како изгледа совршената жена. Можеби ќе се изненадите, но русокосите не се најфатални жени според мажите. Повеќето мажи имаат свој тип на жена која ја сметаат за привлечна.

Мажите конечно открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

Вистина.мк - 16.05.2019

Најновото истражување е направено на повеќе од 2000 мажи, а тие потврдија како изгледа совршената жена. Можеби ќе се изненадите, но русокосите не се најфатални жени според мажите. Повеќето мажи имаат свој тип на жена која ја сметаат за привлечна.

Мажите открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

ЗаЗабава - 17.05.2019

Најновото истражување е направено на повеќе од 2000 мажи, а тие потврдија како изгледа совршената жена, а русокосите не се најфатални жени според мажите. Повеќето мажи имаат свој тип на жена која ја сметаат за привлечна.