TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заминува позната компанија, ова е уште еден удар за Путин

Фактор - 25.11.2022

Русија доживува нов економски удар. Обаа земјата ја напушта најголемата технолошка компанија. Најмоќната руска технолошка компанија „Yandex“ сака да ги прекине сите врски со таа земја за да ги заштити новите компании од последиците од војната во ...

Нов удар за Путин: Најмоќната технолошка компанија во Русија ја напушта земјата

Локално - 25.11.2022

Матичната компанија на најсилната руска технолошка компанија Yandex сака да ги прекине сите врски со таа земја за да ги заштити своите нови компании од последиците на војната во Украина. Ова може да ги попречи плановите на Путин да развие домашни ...

Нов удар за Путин - најмоќната руска технолошка компанија ја напушта Русија

Кајгана - 25.11.2022

Матичната компанија на најмоќната руска технолошка компанија Yandex сака да ги прекине сите врски со земјата за да ги заштити своите нови компании од последиците на војната во Украина. Ова може да ги попречи плановите на Путин да развие домашни ...

Тежок удар за Путин: најсилната технолошка компанија во земјата ја напушта Русија

Centar - 27.11.2022

Матичната компанија на најсилната руска технолошка компанија Yandex сака да ги прекине сите врски со таа земја за да ги заштити своите нови компании од последиците на војната во Украина. Ова може да ги попречи плановите на Путин да развие домашни ...