TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фестивалот „When in Krushevo“ и со он-лајн тури

Независен - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево“ (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн“ тури за сите возрасти.

Почнува фестивалот „When in Krushevo“

А1 On - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево“ (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн“ тури за сите возрасти.

Почнува „When in Krushevo“, наместо еден викенд, фестивалот ќе трае 10 дена

Frontline - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево“ (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „онлајн“ тури за сите возрасти.

Почнува фестивалот „When in Krushevo”

Слободен Печат - 01.08.2020

Според Димитар Ангелковски, еден од организаторите, во фокусот годинава се заштитата на здравјето и потребата за здрава рекреација. Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево” (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град.

Почнува фестивалот „When in Krushevo"

Канал5 - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево" (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн" тури за сите возрасти.

Почнува фестивалот „When in Krushevo“

Либертас - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево“ (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн“ тури за сите возрасти.

Почнува фестивалот „When in Krushevo”

Република - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево” (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн” тури за сите возрасти.

Почнува фестивалот „When in Krushevo”

24Инфо - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево” (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн” тури за сите возрасти.

Почнува фестивалот „When in Krushevo“

Press24 - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево“ (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн“ тури за сите возрасти.

Почнува фестивалот „When in Krushevo“

Вечер Прес - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево“ (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн“ тури за сите возрасти.

Денеска почнува „When in Krushevo“. Десет дена забава и активности

Иновативност - 01.08.2020

Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн” тури за сите возрасти. Според Димитар Ангелковски, еден од организаторите, во фокусот годинава се заштитата на здравјето и потребата за здрава ...

Почнува фестивалот „When in Krushevo“

MakPress - 01.08.2020

Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево“ (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн“ тури за сите возрасти.

Утрински преглед на вести: Тендер за идеен проект за „трамвај на тркала“ во Скопје, „When in Krushevo“ ќе трае 10 дена, ...

Frontline - 01.08.2020

ВЛАДА : Иницијатива за итно решавање на проблемот со водоснабдување на селото Синичане . ГРАД Скопје објави тендер за идеен проект за „ трамвај на тркала “ од Ѓорче Петров до Ново Лисиче. СОБРАНИЕТО се конституира во вторник , по Илинден разговори ...

Почнува фестивалот „When in Krushevo“

Опсервер - 01.08.2020

Крушево, 1 август 2020 () – Четврти летен фестивал „Кога си во Крушево“ (When in Krushevo) ќе се одржи од денеска до 10 август во тој град. Фестивалот, што првпат ќе се одржува цела недела, нуди голем број рекреативни содржини и „он-лајн“ тури за ...