TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каролин Карлсон ја доби наградата Менада за животно дело

+инфо - 20.04.2021

Каролин Карлсон е легендарна кореографка и танчерка, која го смени текот на развојот на современиот танц во 20 век, со нејзината креативност и работа, посебно кога во 1974 година доби покана да работи во Париската опера, со специјално креирана ...

Менада на танц фест за Легендарната кореографка и танчарка Каролин Карлсон

Сакам да кажам - 20.04.2021

Легендарната американска кореографка и танчерка Каролин Карлсон е годинешна добитничка на наградата Менада за животно дело и врвни остварувања во областа на танцот на фестивалот Танц фест Скопје 2021.

Каролин Карлсон ја доби наградата „Менада“ за животно дело

Нетпрес - 20.04.2021

Годинешна добитничка на Наградата за животно дело и врвни остварувања во областа на танцот Менада на фестивалот Танц фест Скопје 2021 е легендараната кореографка и танчерка, Каролин Карлсон.

Каролин Карлсон – годинешна добитничка на наградата Менада за животно дело во склоп на Танц фест

Вечер Прес - 20.04.2021

Годинешна добитничка на Наградата за животно дело и врвни остварувања во областа на танцот Менада на фестивалот Танц фест Скопје 2021 е легендараната кореографка и танчерка, Каролин Карлсон.

Каролин Карлсон ја доби наградата Менада за животно дело на фестивалот Танц Фест

Радио МОФ - 20.04.2021

Легендараната кореографка и танчерка, Каролин Карлсон е годинешната добитничка на Наградата за животно дело и врвни остварувања во областа на танцот Менада што ја доделува фестивалот Танц Фест Скопје 2021.

Каролин Карлсон добитничка на наградата „Менада“ на Танц Фест Скопје 2021

Опсервер - 20.04.2021

– Кореографката и танчерка Каролин Карлсон е годинешната добитничка на Наградата за животно дело и врвни остварувања во областа на танцот „Менада“, на фестивалот Танц Фест Скопје 2021. -Со прифаќањето на наградата од оваа легендарна уметничка, Танц ...

Каролин Карлсон добитничка на наградата „Менада“ на Танц Фест Скопје 2021

Независен - 20.04.2021

Кореографката и танчерка Каролин Карлсон е годинешната добитничка на Наградата за животно дело и врвни остварувања во областа на танцот „Менада“, на фестивалот Танц Фест Скопје 2021. -Со прифаќањето на наградата од оваа легендарна уметничка, Танц ...

Наградата „Менада“ на Танц Фест Скопје 2021 за легендарната кореографка и танчерка Каролин Карлсон

Република - 20.04.2021

Кореографката и танчерка Каролин Карлсон е годинешната добитничка на Наградата за животно дело и врвни остварувања во областа на танцот „Менада“, на фестивалот Танц Фест Скопје 2021. соопштија денеска од Танц Фест.

Каролин Карлсон добитничка на наградата „Менада“ на Танц Фест Скопје 2021

MakPress - 20.04.2021

Кореографката и танчерка Каролин Карлсон е годинешната добитничка на Наградата за животно дело и врвни остварувања во областа на танцот „Менада“, на фестивалот Танц Фест Скопје 2021. -Со прифаќањето на наградата од оваа легендарна уметничка, Танц ...