TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови правила и за капење во базени во Грција и за лежење покрај море, ова е задолжително летово

Слободен Печат - 28.05.2020

Сите менаџери на ресторани и барови, според оваа директрива, се должни да спроведат социјално дистанцирање и места за гостите. Пред да изберете хотел во кој би престојувале ова лета, а преферирате базени, внимавајте на тие што ги има во понудата, ...

Да не се разочарате од одењето во Грција - Нема капење во сите базени, а собите ќе си ги одржувате сами

Факултети - 28.05.2020

Пред да изберете хотел во кој ќе престојувате летово, а преферирате базени, не би било лошо да внимавате на тоа кој ги има во понудата бидејќи на затворените базени сѐ уште им е забранета работата.

Базените чекаат протоколи за да почнат со работа

Н.Македонија - 27.05.2020

Поради пандемијата на коронавирусот и во согласност со одлуката на Владата, од 11 март годинава базените во нашата држава беа затворени за користење и не се во функција повеќе од два месеца.

Нови правила и за капење во базени во Грција и за лежење покрај море

Press24 - 28.05.2020

Пред да изберете хотел во кој би престојувале ова лета, а преферирате базени, внимавајте на тие што ги има во понудата, зошто на затворените базени во грчките хотели им е забрането да работат, за разлика до надворешните базени.

Нови правила и за капење во базени во Грција и за лежење покрај море

Скопје24 - 28.05.2020

Пред да изберете хотел во кој би престојувале ова лето, а преферирате базени, внимавајте на тие што ги има во понудата, зошто на затворените базени во грчките хотели им е забрането да работат, за разлика до надворешните базени.