TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наезда на змии во Бангкок

Слободен Печат - 14.09.2018

Змии излегуваат од сите можни пукнатини, полицијата добила 34 000 повици за помош во Бангкок, каде се појави вистинска ...

Наезда на змии во десет милионска метропола (ВИДЕО)

Канал5 - 14.09.2018

Змии излегуваат од сите можни пукнатини , полицијата добила 34 000 повици за помош во Банкок , каде се појави вистинска наезда. Пожарникарите од северниот дел на Банкок не примиле ниеден повик за гаснење пожар , но затоа од почетокот на годинава ...

Слушнале бучава од горниот кат, а таму затекнале змии во борба (ВИДЕО)

Кумановски м. - 14.09.2018

Едно семејство во Бризбејн останало во шок кога среде дневната соба пронашле две змии. Иак првин мислеле дека се парат, експертите подоцна објасниле дека тоа е начин на кој змиите се тепаат.