TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САМОТЕСТИРАЊЕ ЗА КОВИД-19: Во аптеките се продаваат селф-тестови, граѓаните сами може да се тестираат, но МАЛМЕД бара ...

Фактор - 08.04.2021

Голем дел од европските земји најавија олабавување на мерките и отворање на културните институции, како и фризерски салони, козметички студија и слично. Но, граѓаните ќе може да ги посетуваат само под услов да имаат негативен тест за ковид.

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Слободен Печат - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

Грција со помош на домашни тестови ги олеснува мерките и ги отвора училиштата

Канал5 - 07.04.2021

Владата во Атина потврди дека Грција од следната недела ќе ги отвори средните училишта, и покрај неодамнешниот рекорден број на нови дневни случаи на инфекција, потпирајќи се најмногу на бесплатните комплети за домашно само-тестирање на Ковид 19.

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Независен - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

Се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати неделно

Фокус - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Либертас - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

Се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Курир - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

Се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Република - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

24Инфо - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Опсервер - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба во аптеките во Грција

еМагазин - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

MakPress - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Сител - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

ТВ21 - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Грција ги отвора средните училишта и покрај рекордниот број на новозаразени

Локално - 07.04.2021

Владата во Атина потврди дека Грција ќе ги отвори средните училишта од следната недела, и покрај неодамнешниот рекорден број на нови дневни случаи на инфекција, потпирајќи се најмногу на бесплатните комплети за домашно само-тестирање на ковид 19.

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Фокус - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Либертас - 07.04.2021

– Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст ...

В понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција со задолжителни тестови двапати седмично

Frontline - 07.04.2021

Со потврда за негативен резултат од направениот тест за Ковид-19 за домашна употреба (селф тест) два пати седмично, задолжителна како за учениците, така и за професорите, од понеделник се отвораат дел од средните училишта во Грција, односно за ...

Бесплатните тестови за ковид-19 за домашна употреба во аптеките во Грција

+инфо - 07.04.2021

„Селф тестовите“ , според грчката Влада се дополнителна алатка во борбата со ковид-19 , но и дополнителна алатка во процесот на олабавување на рестрикциите, со оглед на тоа дека ќе бидат задолжителни за отворањето на училиштата, во првата фаза на ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Вечер Прес - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Во аптеките во Грција се дистрибуираат бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба

Република - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови, a од петок и во целата земја. Во првата фаза овие тестови ќе бидат наменети само за средношколците ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

iPortal - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

Опсервер - 07.04.2021

– Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст ...

Во Грција во аптеките се дистрибуираат бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба

Курир - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Грција: Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба достапни во аптеките

Денешен - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Бесплатните тестови за коронавирусот се дистрибуираат низ аптеките во Грција

24Инфо - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

MakPress - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба се дистрибуираат во аптеките во Грција

PressingTV - 07.04.2021

Бесплатните тестови за Ковид-19 за домашна употреба (т.н. селф тестови), се очекува од утре да бидат достапни во аптеките во поголемите грчки градови и од петок во целата земја, а во првата фаза ќе бидат наменети само за средношколците на возраст од ...