TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Велес отворена изложбата на 23 современи ликовни уметници од Хрватска

А1 On - 14.06.2018

Изложбата „Ликовен круг Похижек“ од 23 современи ликовни уметници на исто толку дела од Хрватска синоќа беше отворена во Ликовниот салон во Велес. Организатор на изложбата е Домот на културата „Кочо Рацин“ од Скопје и Заедницата на Хрватите на ...

Во Велес отворена изложбата на 23 современи ликовни уметници од Хрватска

МКД - 14.06.2018

Изложбата „Ликовен круг Похижек" од 23 современи ликовни уметници на исто толку дела од Хрватска синоќа беше отворена во Ликовниот салон во Велес. Организатор на изложбата е Домот на културата „Кочо Рацин" од Скопје и Заедницата на Хрватите на ...