TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најчитани статии на Википедија во 2023 година: ChatGPT е на врвот со речиси 49 милиони прегледи

Во Центар - 08.12.2023

Онлајн енциклопедијата Википедија неодамна ја објави својата листа на најпосетувани статии во годината, со вкупен број прегледи на англиската верзија над неверојатни 84 милијарди. На врвот на листата доминира статија за ChatGPT , која привлече ...

Објавени се најпребаруваните термини на „Википедија“ во 2023 година

Слободен Печат - 07.12.2023

Милиони ширум светот се обраќаат до бесплатната онлајн енциклопедија „Википедија“ за полесно да го разберат светот околу нив, а секоја година, се објавуваат податоците кои ги покажуваат најпребаруваните термини во годината, пишува „Еуроњус“.

Погодувате ли што се најде на првото место:Википедија сподели список на најчитаните содржини годинава

Вечер Прес - 07.12.2023

Познатата интернет енциклопедија Википедија ја објави листата на најпосетувани статии оваа година, како и вкупниот број прегледи на нејзиниот англиски јазик, кој надмина 84 милијарди. Најпопуларната статија беше за ChatGPT со речиси 49 милиони ...

CHATGPT Е НАЈПРЕБАРУВАН ПОИМ ЗА 2023, Википедија била читана дури 84 милијарди пати

Пари - 07.12.2023

Крајот на годината донесе многу сведувања на резултати и објавени топ листи, па една таква направи и Википедија, популарна онлајн енциклопедија. Според податоците кои беа објавени, првите три пребарувања од топ 25 се: 1.

Ова се најчитаните теми на Wikiрedia

Иновативност - 07.12.2023

Од Wikimedia Foundation неделава објавија листа со најчитаните написи на англиски јазик. Сепак, не е изненадување која тема е најчитана на оваа најпопуларна платформа за информирање. Најчитаната тема, сепак, не е изненадување.

„Wikipedia“ ги објави 25-те најгледани страници во 2023-та година! Прв е „ChatGPT“

Точка - 07.12.2023

Повеќејазичната интернет енциклопедија „Wikipedia“ објави листа од 25 страници кои најмногу пати биле прегледани и навела дека на првите три места се наоѓаат „ChatGPT“, Опенхајмер и забава во Индија.

Ова се страниците на Википедија со најмногу прегледи во 2023 година, дали сте изненадени од првото место?

ТВ21 - 07.12.2023

Повеќејазичната интернет енциклопедија Википедија објави листа на 25 најгледани страници и наведе дека првите три места се ChatGPT, Oppenheimer и забава во Индија. Списокот покажа зголемен интерес за иновациите, вештачката интелигенција, луѓето кои ...

Што најмногу се читаше на Википедија во 2023?

Денар - 07.12.2023

Повеќејазичната интернет енциклопедија Википедија објави листа на 25 најгледани страници и наведе дека на првите три места се „ChatGPT“, „Oppenheimer“ и забава во Индија. Списокот покажа зголемен интерес за иновациите, вештачката интелигенција, ...

„Wikipedia“ ги објави 25-те најгледани страници во 2023-та година! Прв е „ChatGPT“

Хитпортал - 07.12.2023

Повеќејазичната интернет енциклопедија „Wikipedia“ објави листа од 25 страници кои најмногу пати биле прегледани и навела дека на првите три места се наоѓаат „ChatGPT“, Опенхајмер и забава во Индија.

Ова се страниците со најмногу прегледи на Википедија во 2023 година, дали сте изненадени од првото место?

Курир - 07.12.2023

Списокот покажа зголемен интерес за иновациите, вештачката интелигенција, луѓето кои починаа оваа година, пренесува CNN. Повеќејазичната интернет енциклопедија Википедија објави листа на 25 најгледани страници и наведе дека првите три места се ...

Што беше најчитано на Википедија оваа година?

4NEWS - 08.12.2023

Познатата онлајн енциклопедија Википедија објави листа на најпосетувани текстови оваа година, како и вкупниот број прегледи на нејзината англиска верзија – кој надмина 84 милијарди. Најпопуларната статија беше за ChatGPT со речиси 49 милиони ...