TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Највисокиот маж се сретна со најниската жена на светот (ВИДЕО)

Канал5 - 20.02.2024

Највисокиот маж на светот во понеделникот во Калифорнија повторно се сретна со најмалата жена на светот, а фотографиите од нивното друштво освоија многумина на социјалните мрежи. Турчинот Султан Косен (41) е висок 251 сантиметар и според Гинисовата ...

Во Калифорнија се сретнаа највисокиот маж и најниската жена во светот

Во Центар - 20.02.2024

Турчинот Султан Ќосен од градот Мардин, висок 2,51 метар, е сопственик на титулата највисок човек во светот. Највисокиот човек во светот во Калифорнија се сретна со најниската жена во светот, Индијката Јоти Амге, висока само 62,8 сантиметри.

Се сретнаа НАЈНИСКАТА ЖЕНА И НАЈВИСОКИОТ МАЖ НА ПЛАНЕТАТА: Тој достигна висина од 2,5 метри, а таа 63 сантиметри – ...

Пулс24 - 20.02.2024

Најниската жена на светот Џоти Агме и највисокиот маж на планетата Султан Косен се сретнаа вчера во Калифорнија. Невообичаените физички карактеристики ги доведоа до книгата на рекорди. Тие инспирираат многумина со нивните животни приказни бидејќи ...

Се сретнале највисокиот маж и најниската жена на светот, видеото од нивното дружење изгледа надреално

Точка - 20.02.2024

Султан Косен од Турција е висок 2 метри и 51 центиметар и ја носи титулата највисок човек на светот. Во Калифорнија, Султан ја запознал својата спротивност, најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге, која е висока само 62,8 центиметри.

Се сретнаа највисокиот маж и најниската жена во светот, видеото изгледа надреално

Кајгана - 20.02.2024

Султан Ќосен од Турција е висок 2 метра и 51 сантиметар и ја носи титулата највисок човек во светот. Во Калифорнија, Султан ја запознал својата токму спротивност, најниската жена во светот, Индијката Џиоти Амге, која е висока само 62,8 сантиметри.

ФОТО | Се сретнаа најниската жена и највисокиот маж на светот: Голема е колку неговиот чевел

Слободен Печат - 20.02.2024

Иако има речиси два метри разлика меѓу нив, највисокиот маж на светот и најниската жена на светот најдоа заеднички јазик кога се сретнаа оваа недела. Турскиот султан Косен од градот Мардин е висок два метри и 51 сантиметар и ја носи титулата за ...

Највисокиот маж на светот повторно на дружба со најниската жена на светот

Локално - 20.02.2024

Највисокиот маж на светот, Султан Косен од Турција, повторно се сретна со својата „спротивност“ – најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге. Средбата се случи во американската сојузна држава Калифорнија.

Највисокиот маж на светот повторно на дружба со најниската жена на светот

Канал5 - 20.02.2024

Највисокиот маж на светот, Султан Косен од Турција, повторно се сретна со својата „спротивност“ - најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге. Средбата се случи во американската сојузна држава Калифорнија.

📽 НАЈВИСОКИОТ ЧОВЕК ПОКРАЈ НАЈНИСКАТА ЖЕНА ВО СВЕТОТ Се сретнаа повторно во Лос Анџелес

+инфо - 20.02.2024

Турчинот Султан Косен кој има 251 сантиметар и Индијката Џиоти Амге со нејзините 62,8 сантиметри патуваат заедно за Лос Анџелес на покана на американски продуцент кој ќе ја овековечи средбата на највисокиот маж и најниската жена на светот.

Највисокиот маж на светот повторно на дружба со најниската жена на светот

Бриф - 20.02.2024

Највисокиот маж на светот, Султан Косен од Турција, повторно се сретна со својата „спротивност“ – најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге. Средбата се случи во американската сојузна држава Калифорнија.

Највисокиот маж на светот повторно на дружба со најниската жена на светот

Курир - 20.02.2024

Турчинот, инаку, има 251 сантиметар, а Амге е висока 62,8 цм. Тие претходно се сретнаа и во Каиро, Египет, во 2018 година, на покана на тамошното Министерство за култура и туризам, при што ги посетија и пирамидите во Гиза.

Највисокиот маж на светот повторно на дружба со најниската жена на светот

ТВ21 - 20.02.2024

Највисокиот маж на светот, Султан Косен од Турција, повторно се сретна со својата „спротивност“ – најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге. Средбата се случи во американската сојузна држава Калифорнија.

Највисокиот маж на светот повторно се сретна со најниската жена на светот

Нова ТВ - 20.02.2024

Највисокиот маж на светот, Султан Косен од Турција, повторно се сретна со својата „спротивност“ – најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге. Средбата се случи во американската сојузна држава Калифорнија.

Највисокиот маж на светот повторно се дружеше со најниската жена на светот

Нетпрес - 20.02.2024

Највисокиот маж на светот, Султан Косен од Турција, повторно се сретна со својата „спротивност“- најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге. Средбата се случи во американската сојузна држава Калифорнија.

Највисокиот маж на светот повторно на дружба со најниската жена на светот

Zoom - 20.02.2024

реклама Највисокиот маж на светот, Султан Косен од Турција, повторно се сретна со својата „спротивност“ – најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге. Средбата се случи во американската сојузна држава Калифорнија.

Највисокиот маж на светот повторно на дружба со најниската жена на светот

Press24 - 20.02.2024

Највисокиот маж на светот, Султан Косен од Турција, повторно се сретна со својата „спротивност“- најниската жена на светот, Индијката Џиоти Амге. Средбата се случи во американската сојузна држава Калифорнија.

Во Калифорнија се сретнаа највисокиот маж и најниската жена во светот

Пулс24 - 20.02.2024

Турчинот Султан Ќосен од градот Мардин, висок 2,51 метар, е сопственик на титулата највисок човек во светот.Највисокиот човек во светот во Калифорнија се сретна со најниската жена во светот, Индијката Јоти Амге, висока само 62,8 сантиметри.Ќосен и ...