TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен тендерот од 10 милиони евра за автобусите на гас, првите ќе стасаат зимава, велат од ЈСП „Скопје“

Сакам да кажам - 19.03.2019

Објавен е тендерот за набавка на нови автобуси на гас за ЈСП „Скопје“. Рокот за доставување на техничките понуди на фирмите е 3.5 месеци. Според условите доколку биде успешен тендерот, се очекува договорот да биде склучен во јули и да трае 9 месеци.

Во новите 35 еко автобуси ќе се возиме од април идната година

Вечер - 19.03.2019

Под услов тендерот да биде успешен во првиот обид, очекувано е новите автобуси да се пуштат во сообраќај во април 2020 година. Допрва ќе се одлучи на кои релации ќе сообраќаат новите еко автобуси.

Објавен е меѓународниот тендер за набавка на околу 35 нископодни автобуси за ЈСП

Вечер - 19.03.2019

Објавен е меѓународниот тендер за набавка на нископодни ЦНГ автобуси за потребите на Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје. Тендерот за прибирање на понуди ќе трае до 3 мај 2019 година и ќе биде затворен точно во 8 часот.

Новите автобуси на гас ќе возат по скопските улици до крајот на годинава

+инфо - 19.03.2019

ЈСП зеде кредит во износ од 10 милиони евра од ЕБОР . Јавното сообраќајно претпријатие Скопје распиша меѓународен тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Тендерот е објавен на страницата е-набавки на клиентите на Европската банка за обнова и ...

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни автобуси

+инфо - 19.03.2019

ЈСП зеде кредит во износ од 10 милиони евра од ЕБОР . Јавното сообраќајно претпријатие Скопје распиша меѓународен тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Тендерот е објавен на страницата е-набавки на клиентите на Европската банка за обнова и ...

Распишан тендерот за набавка на новите автобуси за ЈСП – Скопје

Мета - 19.03.2019

ЈСП – Скопје ќе го поднови својот возен парк со 30 до 40 единечни и зглобни автобуси за подобрување на услугите во јавниот градски превоз. На веб – страницата на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) е објавен меѓународниот тендер за набавка на ...

ЈСП Скопје го објави меѓународниот тендер за набавка на нископодни CNG автобуси

Бизнис Вести - 19.03.2019

ЈСП Скопје го објави меѓународниот тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР), со чија позајмица ЈСП Скопје ќе ја реализира набавката, ...

ЈСП: Објавен тендерот за набавка на нови еко автобуси

Радио МОФ - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ информира дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Се работи за подновување на возниот парк со 30 до 40 единечни и зглобни автобуси за потребите на јавниот превоз во ...

Во новите 35 еко автобуси ќе се возиме од април идната година

Нетпрес - 19.03.2019

Под услов тендерот да биде успешен во првиот обид, очекувано е новите автобуси да се пуштат во сообраќај во април 2020 година. Допрва ќе се одлучи на кои релации ќе сообраќаат новите еко автобуси.

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни еко-автобуси

CivilMedia - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје распиша меѓународен тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Тендерот е објавен на страницата е-набавки на клиентите на Европската банка за обнова и развој ЕБОР (ECEPP.

Објавен е меѓународниот тендер за набавка на нови автобуси за ЈСП Скопје

MTM - 19.03.2019

На веб – страницата на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) денеска е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Со тоа, ЈСП – Скопје ќе го поднови својот возен парк со 30 до 40 единечни и зглобни автобуси за ...

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни еко-автобуси

Канал5 - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје" денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки CNG автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...

До крајот на годината нови еколошки автобуси ќе возат низ Скопје

Канал5 - 19.03.2019

ЈСП Скопје распиша меѓународен тендер за набавка на нископодни еколошки автобуси на гас. Тендерот е објавен на страницата е-набавки на клиентите на Европската банка за обнова и развој ЕБОР.

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни еко-автобуси

Независен - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки CNG автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...

ЈСП распиша тендер за набавка на 35 еко-автобуси

24Инфо - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје распиша меѓународен тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Тендерот е објавен на страницата е-набавки на клиентите на Европската банка за обнова и развој ЕБОР (ECEPP.

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни екоавтобуси

Сител - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки ЦНГ-автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни еко-автобуси

1tv - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки CNG автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни еко-автобуси

Скопје инфо - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки CNG автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...

ЈСП објави меѓународен тендер за набавка на нископодни еко-автобуси

еМагазин - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки CNG автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...

ЈСП: Објавен е меѓународен тендер за нископодни автобуси

МКД - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје објави дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни CNG автобуси. Постапката, како што се вели во соопштението, ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за ...

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни еко-автобуси

Либертас - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки CNG автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни екоавтобуси

ТВ21 - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки ЦНГ-автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...

Објавен меѓународен тендер за набавка на нископодни екоавтобуси

4NEWS - 19.03.2019

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ денеска соопшти дека е објавен меѓународниот тендер за набавка на нископодни еколошки ЦНГ-автобуси. – Постапката ќе се одвива во согласност со правилата и процедурите на Европската банка за обнова и развој ...