TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Се реконструираат и зајакнуваат мостови на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10

Press24 - 04.11.2014

Две фази од проектот за Реконструкција и зајакнување на мостови на Коридорот 10 веќе се комплетирани. Најдоцна до септември 2015 година треба да биде завршена и третата фаза со која ќе бидат ...

ФОТО: Се реконструираат и зајакнуваат мостови на делницата Велес-Катланово на Коридорот 10

Курир - 04.11.2014

Две фази од проектот за Реконструкција и зајакнување на мостови на Коридорот 10 веќе се комплетирани. Најдоцна до септември 2015 година треба да биде завршена и третата фаза со која ќе бидат ...

Се реконструираат и зајакнуваат мостовите на делницата Велес - Катланово, на коридорот 10

Пулс24 - 04.11.2014

Две фази од проектот за Реконструкција и зајакнување на мостови на Коридорот 10 веќе се комплетирани. Најдоцна до септември 2015 година треба да биде завршена и третата фаза со која ќе бидат ...