TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во јавниот сектор 19,3% се Албанци:Ќе има ли нови рамковни вработувања

Нова ТВ - 16.04.2018

Според образованието, 68% од 1 688 те луѓе вработени по “Рамковен договор“ се со висока стручна подготовка а 32% се со средно образование. Според податоците на “Порталб“, на листата вработени кои со години седеле дома а земале плата од Буџетот има ...

Анализа: Во јавниот сектор 19,3% се Албанци – ќе има ли нови вработувања по „Рамковен“?

Радио МОФ - 16.04.2018

Според образованието, 68% од 1 688 луѓе вработени по „Рамковен договор“ се со висока стручна подготовка, а 32% се со средно образование. Според податоците на „Порталб“, на листата вработени кои со години седеле дома, а земале плата од Буџетот, има ...

Во јавниот сектор 19,3 отсто се Албанци – ќе има ли нови вработувања по Рамковен?

Слободен Печат - 16.04.2018

Според образованието, 68 отсто од 1.688 луѓе вработени по Рамковен договор се со висока стручна подготовка а 32 отсто се со средно образование. Според податоците, на листата вработени кои со години седеле дома, а земале плата од Буџетот има ...

АНАЛИЗА: Во јавниот сектор 19,3 отсто се Албанци, ќе има ли нови вработувања по „рамковен“?

+инфо - 16.04.2018

Според образованието, 68 отсто од 1. 688 – те луѓе вработени по „Рамковен договор“ се со висока стручна подготовка а 32 отсто се со средно образование. Според податоците на „Порталб“, на листата вработени кои со години седеле дома а земале плата од ...

Во јавниот сектор од сите вработени 19,3 отсто се Албанци, наредните вработувања според правичната застапеност

МКД - 16.04.2018

Од вкупно 1.688 лица вработени по Рамковен договор 68 отсто се со високо образование, а 32 отсто со средно образование. Според податоците објавени во анализата на „ Порталб “, на листата вработени кои со години седеле дома, а земале плата од Буџетот ...

АНАЛИЗА:  Во јавниот сектор 19,3% се Албанци – ќе има ли нови вработувања по “рамковен”?

Либертас - 16.04.2018

Според образованието, 68% од 1 688 те луѓе вработени по “Рамковен договор” се со висока стручна подготовка а 32% се со средно образование. Според податоците на “Порталб”, на листата вработени кои со години седеле дома а земале плата од Буџетот има ...

АНАЛИЗА: Во јавниот сектор 19,3% се Албанци – ќе има ли нови вработувања по “рамковен”?

Бизнис Вести - 16.04.2018

Според образованието, 68% од 1 688 те луѓе вработени по “Рамковен договор” се со висока стручна подготовка а 32% се со средно образование. Според податоците на “ Порталб “, на листата вработени кои со години седеле дома а земале плата од Буџетот има ...

АНАЛИЗА: Во јавниот сектор 19,3% се Албанци – ќе има ли нови вработувања по “рамковен“?

Локално - 16.04.2018

Според образованието, 68% од 1 688 те луѓе вработени по “Рамковен договор“ се со висока стручна подготовка а 32% се со средно образование. Според податоците на “Порталб“, на листата вработени кои со години седеле дома а земале плата од Буџетот има ...