TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Иванов со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше Акан Сувер и Исмаил Серагелдин

Press24 - 20.03.2019

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и го додели признанието Повелба на Република Македонија на Организацијата „Македонија 2025“.

Иванов ги одликува Акан Сувер и Исмаил Серагелдин со Медал за заслуги за Македонија

Макфакс - 20.03.2019

Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и го додели признанието Повелба на Република Македонија на Организацијата „Македонија 2025“.

Иванов ги одликува Акан Сувер и Исмаил Серагелдин со Медал за заслуги за Македонија

24Инфо - 20.03.2019

Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и го додели признанието Повелба на Република Македонија на Организацијата „Македонија 2025“.

Иванов ги одликува Акан Сувер и Исмаил Серагелдин со Медал за заслуги за Македонија

Точка - 20.03.2019

Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и го додели признанието Повелба на Република Македонија на Организацијата „Македонија 2025“.

Одликувања од Иванов за Акан Сувер, Исмаил Серагелдин и „Македонија 2025"

Канал5 - 20.03.2019

Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на Република Македонија на организацијата „Македонија 2025".

Иванов додели одликувања за Акан Сувер, Исмаил Серагелдин и „Македонија 2025“

МКД - 20.03.2019

Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на Република Македонија на организацијата „Македонија 2025“.

Одликувања од Иванов за Акан Сувер, Исмаил Серагелдин и „Македонија 2025“

А1 On - 20.03.2019

Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на Република Македонија на организацијата „Македонија 2025“.

Одликувања од Иванов за Акан Сувер, Исмаил Серагелдин и „Македонија 2025“

Сител - 20.03.2019

Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на Република Македонија на организацијата „Македонија 2025“.

Одликувања од Иванов за Акан Сувер, Исмаил Серагелдин и „Македонија 2025“

Опсервер - 20.03.2019

Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на Република Македонија на организацијата „Македонија 2025“.