TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сведоштво на родител на починатото едногодишно дете: Откако се заканивме дека ќе викнеме камери лекарите изреагираа

Курир - 11.02.2019

Во средата отидовме на Инфективна клиника околу пладне. Детето беше изнемоштено, рекоа дека се морбили, а јас им кажав за болеста на детето го лечевме во Белград, сведочи родител на 13 месечното бебе што почина викендов.

Родител на починатото едногодишно дете: 6 саати чекавме да не примат и му дадоа само парацетамол

Скопје1 - 11.02.2019

Во средата отидовме на Инфективна клиника околу пладне. Детето беше изнемоштено, рекоа дека се морбили, а јас им кажав за болеста на детето го лечевме во Белград, сведочи родител на 13 месечното бебе што почина викендов, објави курир.мк.

Сведоштво на родител на починатото едногодишно дете: Откако се заканивме дека ќе викнеме камери лекарите изреагираа

Press24 - 11.02.2019

Во средата отидовме на Инфективна клиника околу пладне. Детето беше изнемоштено, рекоа дека се морбили, а јас им кажав за болеста на детето го лечевме во Белград, сведочи родител на 13 месечното бебе што почина викендов, пишува „Курир“ -Се им кажав ...