TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајка од продажба на своето млеко заработила околу 20 000 евра

Канал5 - 17.10.2020

Младата мајка од Флорида, Џули Денис која има две деца, дошла на идеја да го продава сопствено млеко со коe доела сурогат бебе 32 годишната мама Џули дошла на оваа идеја во време кога на пандемијата поради корона предизвика и финансиска криза, од ...

Од своето млеко направила бизнис: Мајка за неколку месеци заработила 20.000 долари

Женски магазин - 17.10.2020

Ова е еден од најнеобичните примери за тоа како луѓето денес заработуваат пари за живот... Случајот со една мајка од Флорида не е осамен, но таа заработила неверојатна сума на пари од она со што се „занимава“.

Мајка искеширала 19.300 евра од продажба на мајчино млеко

+инфо - 16.10.2020

Бидејќи била сурогат мајка, по шест месеци сфатила дека на детето не му е потребно млеко, па одлучила да ја продава „скапоцената течност“. Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза ...

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Кумановски м. - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

А1 On - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Кајгана - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Либертас - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Опсервер - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Бриф - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

Вечер Прес - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

За време на коронавирус, го продавала мајчиното млеко – Нема да ви се верува колку пари заработила

Пулс24 - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Млада мајка од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

iPortal - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

MakPress - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко заработила 19.300 евра

ТВ21 - 17.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.

Од продажба на мајчино млеко млада мајка заработила колку за стан во Скопје

Слободен Печат - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис (32), која веќе две ќерки се снашла како да ја преброди финансиската криза наметната од коронавирусот на несекојдневен начин. Таа доела сурогат бебе. Кога бебето наполнило шест месеци веќе не му било потребно да ...

За време на коронавирус, го продавала мајчиното млеко – Нема да ви се верува колку пари заработила

Курир - 16.10.2020

Млада мајка од Флорида, Џули Денис, која има две деца, одлучила во време на коронавирусот и финансиската криза да го продава сопственото млеко, со кое доела сурогат бебе, а досега заработила 19.300 евра.