TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРO-ДПМНЕ: Македонија е на колена. Масовно тестирање нема, а вирусот коси без соодветни реакции од страна на ...

Опсервер - 09.04.2020

Бројот на починати и заболени секојдневно се зголемува, а институциите се потешко се справуваат со ситуацијата. Нема соодветен менаџмент, ниту превентивно делување. Епидемијата зазема огромни размери, а Владата на СДСМ не презема мерки да се сопре ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на колена, масовно тестирање нема, а вирусот коси без соодветни реакции од страна на ...

Курир - 09.04.2020

Македонија е на колена. Масовно тестирање нема, а вирусот коси без соодветни реакции од страна на надлежните. Бројот на починати и заболени секојдневно се зголемува, а институциите се потешко се справуваат со ситуацијата.

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на колена, СДСМ да си ја тргне суетата и да ја прифати подадената рака

Денешен - 09.04.2020

Македонија е на колена. Масовно тестирање нема, а вирусот коси без соодветни реакции од страна на надлежните. Бројот на починати и заболени секојдневно се зголемува, а институциите се потешко се справуваат со ситуацијата.

Вирусот коси, а Владата не презема мерки да се сопре здравствената и економска криза

Нетпрес - 09.04.2020

Македонија е на колена. Масовно тестирање нема, а вирусот коси без соодветни реакции од страна на надлежните. Бројот на починати и заболени секојдневно се зголемува, а институциите се потешко се справуваат со ситуацијата.

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ треба да ја тргне на страна суетата и да ја прифати подадената рака

Либертас - 09.04.2020

Македонија е на колена. Масовно тестирање нема, а вирусот коси без соодветни реакции од страна на надлежните. Бројот на починати и заболени секојдневно се зголемува, а институциите се потешко се справуваат со ситуацијата.

ВМРО-ДПМНЕ: Владата на СДСМ треба да ја тргне на страна суетата и да ја прифати подадената рака

Скопје инфо - 09.04.2020

Македонија е на колена. Масовно тестирање нема, а вирусот коси без соодветни реакции од страна на надлежните. Бројот на починати и заболени секојдневно се зголемува, а институциите се потешко се справуваат со ситуацијата.