TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тозија воодушевен за наградата во Њујорк: Уникатно искуство беше селекција на овој филмски фестивал

Макфакс - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Воодушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинешното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Македонскиот филм „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Нова ТВ - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание ...

Филм „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на фестивал во Њујорк

ММС - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Воодушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинешното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Тозија воодушевен за наградата во Њујорк: Уникатно искуство беше селекција на овој филмски фестивал

Репортер - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Воодушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинешното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Тозија воодушевен за наградата во Њујорк: Уникатно искуство беше селекција на овој филмски фестивал

Опсервер - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Воодушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинешното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Филмот „М“ на Вардан Тозија доби награда за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Либертас - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Одушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинашното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Тозија воодушевен за наградата во Њујорк: Уникатно искуство беше селекција на овој филмски фестивал

Скопје1 - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Воодушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинешното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Македонскиот филм „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Слободен Печат - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Денсес вит филмс“ (Dances with films). Фимот „М“ на овој фестивал ја имаше американската премиера.

Македонскиот филм „М” на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Екран - 08.12.2023

Филмот „М” на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films”. -Воодушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинешното издание на „Dances with films” во Њујорк.

Филмот „М“ на Вардан Тозија доби награда за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Независен - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Одушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинашното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Филмот „М“ на Вардан Тозија доби награда за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Канал5 - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Одушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинашното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Награда за најдобар филм за филмот „М” на Вардан Тозија на фестивал во Њујорк

Слободен Печат - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. Македонскиот фим „М” на овој фестивал ја имаше американската премиера.

Македонскиот филм „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Рацин - 08.12.2023

Уникатно воден филм со динамичен емотивен импакт, „М“ е спектакуларно достигнување во меѓународната филмска соработка, стои во официјалното образложение на Фестивалот Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото ...

Македонскиот филм „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Женски магазин - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Воодушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинешното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Филмот „М“ на Вардан Тозија доби награда за најдобар филм на фестивал во Њујорк

MakPress - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Одушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинашното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Филмот „М“ на Вардан Тозија доби награда за најдобар филм на фестивал во Њујорк

А1 On - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Одушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинашното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Филмот „М“ на Вардан Тозија доби награда за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Lider - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Одушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинашното издание на „Dances with films“ во Њујорк.

Македонскиот филм „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Република - 08.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. вели режисерот Вардан Тозија, кој во Њујорк лично ја прими наградата. Фимот „М“ на овој фестивал ја имаше американската премиера.

Македонскиот филм „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на фестивал во Њујорк

Вистина.мк - 09.12.2023

Филмот „М“ на Вардан Тозија ја доби наградата за најдобар филм на њујоршкото издание на фестивалот „Dances with films“. -Воодушевен сум што ја примам наградата за најдобар филм на годинешното издание на „Dances with films“ во Њујорк.