TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Застанал пред кафитерија во Тетово, испукал неколку куршуми во воздух и заминал

ТВ21 - 20.03.2019

Во една кафитерија во Тетово, денеска се случил инцидент, откако непознато лице со непознато возило застанало и во возудх испукало неколку куршуми. Веднаш била известена полицијата. „Денеска ( 20 март ) околу 10 часот и 30 минути, во Полициската ...

Застанал пред кафитерија во Тетово, испукал неколку куршуми во воздух и заминал

4NEWS - 20.03.2019

Во една кафитерија во Тетово, денеска се случил инцидент, откако непознато лице со непознато возило застанало и во возудх испукало неколку куршуми. Веднаш била известена полицијата. „Денеска ( 20 март ) околу 10 часот и 30 минути, во Полициската ...