TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филхармонијата со кинескиот виртуоз на виолина Нинг Фенг

Сакам да кажам - 17.05.2018

„Нинг Фенг се враќа“ е насловен вечерашниот концерт на Македонската филхармонија во 20 часот, со кинескиот виртуоз на виолина. Нинг Фенг ќе го изведе во Скопје виртуозното дело „Шпанска симфонија“ од Едуард Лало.

Кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

CivilMedia - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со ...

Доаѓа еден од водечките виолинисти во Кина

Н.Македонија - 16.05.2018

Утревечер во 20 часот Македонската филхармонија ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“, на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг, кој минатата година ја маѓепса македонската ...

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Сител - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со ...

Вечерва концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

МКД - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа" на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со ...

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Стандард - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со ...

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

А1 On - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со ...

Концерт на кинескиот виoлинист Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Вечер - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечерва ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој ќе настапи кинескиот виолинист Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со изведба на делото за виолина „Шпанска ...

Симфониски концерт „Нинг Фенг се враќа“ во Македонска филхармонија

Република - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со ...

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Бриф - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со ...

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Независен - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер во 20 часот ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг.

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Студенти - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг. Фенг настапи и минатата година, а овојпат се враќа на сцената со ...

Концерт на кинескиот виртуоз Нинг Фенг со Македонската филхармонија

Скопје инфо - 17.05.2018

Македонската филхармонија вечер во 20 часот ќе го одржи симфонискиот концерт „Нинг Фенг се враќа“ на кој, како што кажува насловот, ќе настапи виртуозот на виолината, кинескиот уметник Нинг Фенг.