TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цветан Трипуновски - министер за земјоделство, шумарство и водостопанство

MakPress - 24.06.2024

Цветан Трипуновски кој од ВМРО-ДПМНЕ е предложен за нов министер за земјоделство, шумарство и водостопанство е роден на 18 септември 1980 година во Скопје каде дипломирал на Земјоделскиот факултет.

Трипуновски: Вртиме нов лист, земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на ...

Курир - 23.06.2024

Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот и маката на чесниот македонски земјоделец, ова во видео обраќање на Фејсбук го кажа кандидатот за министер за земјоделие, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски.

ТРИПУНОВСКИ: Вртиме нов лист, земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на ...

Денешен - 23.06.2024

Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот и маката на чесниот македонски земјоделец. Свртуваме нов лист. Земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата.

Трипуновски: Вртиме нов лист, земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на ...

Бизнис Вести - 23.06.2024

СООПШТЕНИЕ – Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот и маката на чесниот македонски земјоделец. . Извор: ...

Вртиме нов лист, земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата

Нетпрес - 23.06.2024

Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот и маката на чесниот македонски земјоделец, ова во видео обраќање на Фејсбук го кажа кандидатот за министер за земјоделие, шумарство и водостопанство, Цветан Трипуновски. -Свртуваме нов лист.

Трипуновски: Вртиме нов лист, земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на ...

Република - 23.06.2024

Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот и маката на чесниот македонски земјоделец.Свртуваме нов лист. Земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата, вели Цветан Трипуновски.

(Видео) Трипуновски: Земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата

Макфакс - 23.06.2024

Земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата, порача Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ, кој е предлог министер за земјоделство, шумарство и водостопанство „Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот ...

(Видео) Трипуновски: Земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата

Опсервер - 23.06.2024

Земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата, порача Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ, кој е предлог министер за земјоделство, шумарство и водостопанство „Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот ...

Трипуновски: Вртиме нов лист, земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на ...

MakPress - 23.06.2024

Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот и маката на чесниот македонски земјоделец. Свртуваме нов лист. Земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата.

Трипуновски: Вртиме нов лист, земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија

Канал5 - 23.06.2024

Вртиме нов лист, земјоделецот нема да биде повеќе социјална категорија, туку еден од столбовите на економијата. Поминаа 7 тешки години, понижувања на трудот и маката на чесниот македонски земјоделец. Свртуваме нов лист.