TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кој смее да биде надвор за време на полицискиот час

360 степени - 08.04.2020

Во категорија на дозволи што ги издава МИОА се опфатени: Кој го поднесува барањето за дозвола за движење : Во категоријата дозволи за движење со јавување во МВР на 192 влегуваат: Во отстапките за ограничено движење влегуваат вработените во компании ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Фокус - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Информација за категориите и постапките за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на ограничено ...

ТВ21 - 08.04.2020

Владата на Република Северна Македонија информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани.

Како да се добие дозвола за движење во полициски час?

Независен - 08.04.2020

Владата објави информација кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на ...

Владата информира кој може да се движи за време на полицискиот час

Канал5 - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Информација за категории и постапки за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на полициски час

+инфо - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: – Претставници на институции за кои ...

(ВИДЕО) Владата информира за категориите и постапките за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени

iPortal - 08.04.2020

Владата на Република Северна Македонија информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани.

Кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата?

Локално - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Владата информира кои институции даваат дозволи за движење во време на полициски час

А1 On - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Информација за категории и постапки за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на полициски час

Press24 - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: -Претставници на институции за кои ...

Информација за категории и постапки за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на полициски час

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • ...

Која институција какви дозволи за движење ќе издава, согласно новиот полициски час

еМагазин - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: – Претставници на институции за кои ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку интернет портал за таа намена

А1 On - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

(Видео) Листа на институции и упатство како да побарате дозволи за движење

24Инфо - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Манчевски : Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Канал5 - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov. mk.

Kако да побарате дозволи за движење за време на полициски час

Вечер - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои со ...

Каде се издаваат дозволи за движење за време на полициски час и за кои категории на граѓани

Frontline - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Локално - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Вечер - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

+инфо - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

24Инфо - 08.04.2020

– Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Електронски извадете дозвола за движење за време на полицискиот час

Слободен Печат - 08.04.2020

Целосно сме заштитени од злоупотреби. Ова е автоматизирана постапка и лесна за граѓаните, рече Манчевски. Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Независен - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .mk, наместо како досега со ...

Отворен портал преку кој ќе може да побарате дозвола за движење во полициски час

Press24 - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

Сител - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Информација за категории и постапки за издавање дозволи за движење за време на полицискиот час

МКД - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: Претставници на институции за кои ...

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

4NEWS - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот .

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

CivilMedia - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .

Дозволи за движење во полициски час од денеска преку порталот uslugi.gov.mk

iPortal - 08.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.mk, наместо како досега со ...

Овие институции издаваат дозволи за движење за граѓани и вработени во вонредна состојба

Република - 08.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Информација за постапките за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на ограничено движење

Академик - 08.04.2020

Владата објави информација за категориите и постапките за издавање дозволи за движење за граѓани и вработени во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: * ...

Дозволи за движење за време на полицискиот час ќе се даваат и преку јавување на 192

MakPress - 09.04.2020

Во категоријата дозволи за движење со јавување во МВР на 192 влегуваат: • Вработени во агенции за обезбедување и чуварски служби • Вработени во сервисни компании (ЕВН, телекомуникациски и кабелски оператори, јавни и комунални претпријатија) ...

Кои категории на граѓани треба да извадат дозволи за движење во полициски час од МИОА?

MakPress - 09.04.2020

Владата на Република Македонија информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи за движење во време на полицискиот час кои ...

Дозволи за движење за време на полицискиот час ќе се вадат и преку uslugi.gov.mk

MakPress - 09.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov.

Правила и дозволи за време на полициски час

Deutsche Welle - 09.04.2020

Владата детално информира кои институции даваат дозволи за движење за време на полицискиот час и за кои категории на граѓани се однесуваат дозволите. Зајакнатите мерки за ограничување на движењето во работните денови и целосно во претстојниот ...

(Видео) Листа на институции и упатство како да побарате дозволи за движење

Макфакс - 09.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Правила и дозволи за време на полициски час

Либертас - 09.04.2020

Владата детално информира кои институции даваат дозволи за движење за време на полицискиот час и за кои категории на граѓани се однесуваат дозволите, пишува Дојче веле . Зајакнатите мерки за ограничување на движењето во работните денови и целосно во ...

Листа на институции и упатство како да побарате дозволи за движење

Точка - 09.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Листа на институции и упатство како да побарате дозволи за движење

MTM - 09.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

Листа на институции и упатство како да побарате дозволи за движење

Н.Македонија - 09.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

(Видео) Листа на институции и упатство како да побарате дозволи за движење

Скопје инфо - 09.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории на граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои ...

(Видео) Листа на институции и упатство како да побарате дозволи за движење

Centar - 09.04.2020

Владата информира кои институции даваат дозволи во услови на ограничено движење на граѓаните на целата територија на државата и за кои категории граѓани. Во категорија на дозволи кои ги издава МИОА се опфатени: • Претставници на институции за кои со ...

Дозволи за движење во полициски час преку порталот uslugi.gov.mk

USB - 09.04.2020

Министерството за информатичко општество и администрација од денеска пушти во употреба нова електронска услуга за секој граѓанин да се пријави за потребна дозвола за движење во време на забрана, преку порталот uslugi.gov .mk, наместо како досега со ...

Полициски час во Скопје – Каква е состојбата и кој се е надвор (ГАЛЕРИЈА)

Скопје24 - 09.04.2020

Моментално на територијата на цела држава е воспоставен полициски час кој ќе трае до 5 часот утре изутрина. Според последните мерки на владата, кои на сила стапија од вчера, полицискиот час во денови од неделата за сите граѓани ќе настапува во 16 ...