TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе бидат изземени нејзините обвинители од „Титаник 3“

Р.С.Европа - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева денеска до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите од СЈО, Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски, ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“. Ова следува откако адвокатот на одбраната во случајот “Титаник 3“ ...

Катица Јанева одлучува дали ќе ја изземе Фетаи од случајот „Титаник 3“

Нова ТВ - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева ќе одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од случајот „Титаник 3“,откако адвокатите на обвинетите побараа изземање на двајцата обвинители, но и на Јанева, поради како ...

Катица Јанева ќе одлучува дали да ја изземе Фатиме Фетаи од „Титаник 3“ зашто се искарани

Сакам да кажам - 19.08.2019

Судијката Марија Клетничка по барањето за изземање на обвинителите од СЈО Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“, од страна на адвокатот на обвинетиот Исмет Гури, ќе побара одлука од Катица Јанева, како нивна претпоставена.

Два часа за Јанева да одлучи дали Бубевски и Фетаи ќе ги изземе од „Титаник-3“

Алсат-М - 19.08.2019

По 40-мин пауза, откако адвокатот Еленко Миланов поднесе барање за изземање на Катица Јанева и обвинителите во Титаник 3, Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски, судијката Марија Клетничка даде уште два часа пауза.

Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фетаи и Бубевски од „Титаник 3“

Фокус - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева ќе одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од случајот „Титаник 3“. Ова го кажа судијката Марија Клетничка, откако адвокатот Еленко Миланов на денешното рочиште побара ...

Одбраната во „Титаник 3“ побара изземање на Јанева, Фетаи и Бубевски

Р.С.Европа - 19.08.2019

Поради актуелните случувања во СЈО, одбраната на обвинетите во случајот „Титаник 3“ побара изземање на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева, како и на нејзините ополномоштени обвинители Фатиме Феати и Гаврил Бубевски.

Нападите меѓу Катица Јанева и Фатиме Фетаи, основ за нивно изземање во "Титаник 3"

Сител - 19.08.2019

Одбраната во "Титаник 3" бара изземање на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева и нејзините полномошници кои го застапуваат предметот, односно обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски.

Катица Јанева ќе одлучи дали и’ е скарана на Фатиме Фетаи, во име на СЈО!

Магазин - 19.08.2019

Пред неколку дена обвинителката Фетаи и Јанева влегоа во јавна расправа, откако Фетаи откри дека Катица Јанева наредила да и ја претресат чантата на влез и излез во СЈО, сочно ја опцула преку камера, а потоа и се расплакала од мака.

Дали Јанева ќе ја изземе Фетаи од „Титаник 3“

Expres - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од случајот „Титаник 3“, откако адвокатот Еленко Миланов на денешното рочиште побара изземање на двајцата обвинители.

Јанева ќе одлучи дали ќе ја изземе Фетаи од „Титаник 3“

Press24 - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева ќе одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од случајот „Титаник 3“.Ова го кажа судијката Марија Клетничка, откако адвокатот Еленко Миланов на денешното рочиште побара ...

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

Независен - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Јанева ќе одлучува за Фетаи и Бубевски за изземање од „Титаник 3“

PressingTV - 19.08.2019

Судијката Марија Клетничка реши специјалната јавна обвинителка Катица Јанева да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од случајот „Титаник 3“, кој е еден од предметите на СЈО.

Јанева ќе решава дали Фетаи и Бубевски ќе останат обвинители во „Титаник 3“

+инфо - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Јанева ќе решава за иземањето на Фетаи и Бубевски во случајот  „Титаник 3“

24Инфо - 19.08.2019

Обвинителка Катица Јанева ќе одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од случајот „Титаник 3“. Ова го кажа судијката Марија Клетничка, откако адвокатот Еленко Миланов на денешното рочиште побара изземање на двајцата ...

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

24 Вести - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Јанева попладнево треба да одлучи дали ќе ги изземе Фетаи и Бубевски од „Титаник 3“

Фокус - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3"

Канал5 - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3" на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

Телма - 19.08.2019

Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот на одбраната Еленко Миланов информира дека снимката со барањето ќе биде доставена до надлежните согласно законот за иземање на обвинителите.

Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

Локално - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Јанева ќе одлучува за изземање на Фетаи и Бубевски од „Титаник 3“ на барање на одбраната

MakPress - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе колегите од „Титаник 3″

Слободен Печат - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3" на СЈО. Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи ...

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

еМагазин - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО).

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

Курир - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Во рацете на Јанева ја оставија одлуката дали ќе ги изземе Фетаи и Бубевски од „Титаник 3“

Република - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

Опсервер - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Катица Јанева одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

Вечер - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...

Катица Јанева ќе одлучува дали ќе ги изземе Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски од „Титаник 3“

MTM - 19.08.2019

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева до 14 часот треба да одлучи дали обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски ќе бидат изземени од предметот „Титаник 3“ на СЈО. Претседателката на судечкиот совет Марија Клетничка по барањето на адвокатот ...