TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ограбена црква во битолско

МКД - 22.11.2020

На 20/21.11.2020 во с.Горно Ореово, битолско, непознат сторител со употреба на сила влегол во црквата „Света Петка Римјанка" и одзел пари. „Се преземаат мерки за расчистување на случајот“, информираат од МВР.

Крадец украл пари од црква во битолско

Република - 22.11.2020

Непознат сторител во петокот или саботата ја ограбил црквата „Света Петка Римјанка“ во битолското село Горно Ореово. како што информираат од МВР, крадецот со употреба на сила влегол во црквата и оттаму одзел пари.

Ограбена црква во битолско

Макфакс - 22.11.2020

Непознат сторител во петокот или саботата ја ограбил црквата „Света Петка Римјанка“во битолското село Горно Ореово. Тој со употреба на сила влегол во црквата и оттаму одзел пари. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Ограбена црква во битолско

Опсервер - 22.11.2020

Непознат сторител во петокот или саботата ја ограбил црквата „Света Петка Римјанка“во битолското село Горно Ореово. Тој со употреба на сила влегол во црквата и оттаму одзел пари. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Ограбена црква во битолско

Вечер - 22.11.2020

Непознат сторител во петокот или саботата ја ограбил црквата „Света Петка Римјанка“во битолското село Горно Ореово. Тој со употреба на сила влегол во црквата и оттаму одзел пари. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Ограбена црква во Горно Ореово

Н.Македонија - 22.11.2020

Непознат сторител во петокот или саботата ја ограбил црквата „Света Петка Римјанка“ во битолското село Горно Ореово. Тој со употреба на сила влегол во црквата и оттаму одзел пари. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Ограбена црква во битолско

24Инфо - 22.11.2020

Непознат сторител во петокот или саботата ја ограбил црквата „Света Петка Римјанка“во битолското село Горно Ореово. Тој со употреба на сила влегол во црквата и оттаму одзел пари. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Ограбена црква во битолско

Скопје1 - 22.11.2020

Непознат сторител во петокот или саботата ја ограбил црквата „Света Петка Римјанка“во битолското село Горно Ореово. Тој со употреба на сила влегол во црквата и оттаму одзел пари. Се преземаат мерки за расчистување на ...

Ограбена црква во битолско

Centar - 22.11.2020

Непознат сторител во петокот или саботата ја ограбил црквата „Света Петка Римјанка“во битолското село Горно Ореово. Тој со употреба на сила влегол во црквата и оттаму одзел пари. Се преземаат мерки за расчистување на ...