TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавена е листата со Xbox ексклузиви за оваа година

Точка - 20.01.2021

Microsoft конечно работи на видео игри кои ќе привлечат поголем број на корисници кон Xbox конзолите, посебно кон Series генерацијата која стапи на сцена од ноември минатата година. Понудата на ексклузивни видео игри беше најавувана на претходни ...

Објавена листата на ексклузивни Xbox видео-игри за 2021. година

USB - 20.01.2021

Microsoft конечно работи на видео игри кои ќе привлечат поголем број на корисници кон Xbox конзолите, посебно кон Series генерацијата која стапи на сцена од ноември минатата година. Понудата на ексклузивни видео-игри беше најавувана на претходни ...