TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Основниот суд во Кичево му пресуди на „Ел Чека“

Фактор - 23.01.2020

Кичевчанецот од Туин кој живее во Америка, Шеќерим Ахмети или познат како „Ел Чека“, од Основниот суд во Кичево доби условна казна затвор од една година, ако во следните две години не стори кривично дело.

Условна казна за Ел Чека за „бомбите“ на социјалните мрежи

360 степени - 23.01.2020

Кичевецот Шекерим Ахмеди, кој под псевдонимот Ел Чека на социјалните мрежи објавуваше телефонски разговори за кои тврдеше дека се од функционери на ДУИ, добил условна казна од една година затвор која нема да се изврши ако во наредните две години не ...

„Ел Чека“ доби условна казна затвор од една година

ТВ21 - 23.01.2020

Шеќерим Ахмети или познат како „Ел Чека“, од Основниот суд во Кичево доби условна казна затвор од една година, ако во следните две години не стори кривично дело. Ел Чека стана познат по објавувањето на „Фејсбук“ на „бомбите“ за лидерот на ДУИ Али ...

Ел Чека за објавените телефонски разговори осуден условно на 1 година затвор

Алсат-М - 23.01.2020

Условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Ова е пресудата на Кичевскиот Основен суд за кичевчанецот Шеќерим Ахмеди, познат како Ел Чека, дознава Алсат.

Ел Чека осуден условно на 1 година затвор за објавените телефонски разговори

Press24 - 23.01.2020

Кичевскиот Основен суд донесе пресуда - у словна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело, за кичевчанецот Шеќерим Ахмеди, познат како Ел Чека, дознава Алсат .

Условна казна за Ел Чека за објавувањето „бомби“

Слободен Печат - 23.01.2020

Условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Ова е пресудата на Кичевскиот Основен суд за кичевчанецот Шеќерим Ахмеди, познат како Ел Чека, јавува Алсат.

Условна казна за Ел Чека за објавувањето „бомби“

Република - 23.01.2020

Условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Ова е пресудата на Кичевскиот Основен суд за кичевчанецот Шеќерим Ахмеди, познат како Ел Чека, јавува Алсат.

Човекот кој ја ДРМАШЕ Македонија со шокантните БОМБИ доби пресуда: Ел Чека осуден на 1 година условен затвор!

Магазин - 23.01.2020

Како што дознава Алсат, Основниот суд во Кичево донесе пресуда – условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело, за кичевчанецот Шеќерим Ахмеди, познат како Ел Чека.

Условна казна за Ел Чека за објавувањето „бомби“ на социјални статуси

Нетпрес - 23.01.2020

Условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Ова е пресудата на Кичевскиот Основен суд за кичевчанецот Шеќерим Ахмеди, познат како Ел Чека, јавува Алсат.

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

Канал5 - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа постапка е ...

Ел Чека осуден на една година затвор, условно

24Инфо - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

Бриф - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

еМагазин - 23.01.2020

Кичевскиот Основен суд му одреди условна казна затвор од една година на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, ако во наредните две години не стори ново кривично дело, објави „Алсат-М“ . Веста ја потврдил неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

ММС - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Во отсуство, судот го осуди кичевскиот “бомбаш“ познат како Ел Чека

Курир - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

Локално - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

А1 On - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

Frontline - 23.01.2020

-Мислиме дека се направени многубројни суштински повреди на постапката, според Кривичниот законик. Една од тие е што во ова дело не постои оштетена страна, кој е битниот и главен елемент во кривичната постапка.

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

Вечер - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

Нова ТВ - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за ТВ Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во ...

Ел Чека доби една година условна казна заради објавувањето на бомбите против ДУИ

MakPress - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека доби една година условно

Скопје1 - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

Телма - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

Ел Чека осуден на една година условно, адвокатoт ќе ја обжали пресудата

Опсервер - 23.01.2020

Кичевскиот основен Суд, на Шеќерим Ахмети, познат како Ел Чека, му одреди условна казна затвор од една година, ако во наредните две години не стори ново кривично дело. Веста за Алсат М ја потврди неговиот адвокат Бесник Асани, кој вели дека во оваа ...

САМО ЗАЕВ МОЖЕ ДА ОБЈАВУВА, НО НЕ ЗА АХМЕТИ: Ел чека осуден од Судот во Кичево за „бомбите“ против ДУИ

Денешен - 23.01.2020

Кичевчанецот од Туин кој живее во Америка, Шеќерим Ахмети или познат како „Ел Чека“, од Основниот суд во Кичево доби условна казна затвор од една година, ако во следните две години не стори кривично дело, објави Фактор .