TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Битката со Ковид-19 ја загуби Арбен Бајо, се огласи Еди Рама

Курир - 09.08.2020

Еден од најпознатите албански склуптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на ...

Битката со Ковид-19 ја загуби Арбен Бајо, еден од најпознатите албански склуптори

Опсервер - 09.08.2020

Тирана, 9 август 2020() – Еден од најпознатите албански склуптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните ...

Битката со Ковид-19 ја загуби Арбен Бајо, еден од најпознатите албански склуптори

Слободен Печат - 09.08.2020

Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на респираторна машина. Еден од најпознатите албански склуптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот ...

Од корона почина најпознатиот албански скулптор

Република - 09.08.2020

Еден од најпознатите албански склуптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на ...

Битката со Ковид-19 ја загуби Арбен Бајо, еден од најпознатите албански склуптори

А1 On - 09.08.2020

Еден од најпознатите албански склуптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на ...

Од коронавирус почина Арбен Бајо, еден од најпознатите албански скулптори

Frontline - 09.08.2020

Еден од најпознатите албански скуlптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на ...

Битката со Ковид-19 ја загуби Арбен Бајо, еден од најпознатите албански склуптори

Либертас - 09.08.2020

– Еден од најпознатите албански склуптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на ...

На 53 години, најпознатиот албански скулптор ја загуби битката со короната, Рама со трогателни зборови

Фактор - 09.08.2020

Еден од најпознатите албански склуптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на ...

Битката со Ковид-19 ја загуби Арбен Бајо, еден од најпознатите албански скулптори

Независен - 09.08.2020

Еден од најпознатите албански скулптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на ...

Битката со Ковид-19 ја загуби Арбен Бајо, еден од најпознатите албански склуптори

Денешен - 09.08.2020

Еден од најпознатите албански склуптори и професор на Академијата за уметности во Тирана, Арбен Бајо, денеска ја загуби битката со опасниот коронавирус. Тој беше хоспитализирн во Инфективната клиника во Тирана а последните денови поставен на ...