TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Превентивна дератизација на подрачјето на Општина Битола

Канал5 - 15.04.2019

ЈЗУ Центар за јавно здравје-Битола од денес до 26. април на подрачјето на Општина Битола ќе врши превентивна систематска дератизација. Станува збор за програмска активност и во согласност со Законот за заштита на населението од заразни болести, ...

Финишираше пролетната дератизација во Кисела Вода

А1 On - 15.04.2019

Пролетната дератизација која изминативе 2 седмици Општина Кисела Вода ја спроведуваше во соработка со Центарот за јавно здравје финишираше. Со истата во сите месни и урбани заедници на територијата на општината беа опфатени 1960 шахти.

Пролетна системска дератизација во Битола

Тера - 15.04.2019

Од денес до 26 април , на подрачјето на општина Битола ќе врши превентивна систематска дератизација. Од ЈЗУ Центар за јавно здравје – Битола информираат дека превентивната систематска дератизација , односно поставувањето на отровни мамци за ...

Превентивна дератизација на канализациониот систем во Битола ќе има до 26 април

Вечер - 15.04.2019

ЈЗУ Центар за јавно здравје-Битола до 26 април на подрачјето на Општина Битола ќе врши превентивна систематска дератизација. Со дератизацијата ќе бидат опфатени подземниот канализациски систем со ревизионите и прифатните шахти во сите реони на ...

Финишираше пролетната дератизација во Кисела Вода

Скопје инфо - 15.04.2019

Пролетната дератизација која изминативе 2 седмици Општина Кисела Вода ја спроведуваше во соработка со Центарот за јавно здравје финишираше. Со истата во сите месни и урбани заедници на територијата на општината беа опфатени 1960 шахти.

Финишира пролетната дератизација во Кисела Вода

24Инфо - 15.04.2019

Финишира пролетната дератизација која изминативе две седмици Општина Кисела Вода ја спроведуваше во соработка со Центарот за јавно здравје. Со дератизацијата во сите месни и урбани заедници на територијата на општината беа опфатени 1960 шахти.

Финишираше пролетната дератизација во Кисела Вода

iPortal - 15.04.2019

Пролетната дератизација која изминативе 2 седмици Општина Кисела Вода ја спроведуваше во соработка со Центарот за јавно здравје финишираше. Со истата во сите месни и урбани заедници на територијата на општината беа опфатени 1960 шахти.

Финишираше пролетната дератизација во Кисела Вода

Скопје1 - 15.04.2019

Пролетната дератизација која изминативе 2 седмици Општина Кисела Вода ја проведуваше во соработка со Центарот за јавно здравје финишираше. Со истата во сите месни и урбани заедници на територијата на општината беа опфатени 1960 шахти.

Жителите на оваа општина не мора да стравуваат повеќе! Заврши акцијата за уништување на глувците

Слободен Печат - 16.04.2019

Пролетната дератизација која изминативе 2 седмици Општина Кисела Вода ја спроведуваше во соработка со Центарот за јавно здравје финишираше. Со истата во сите месни и урбани заедници на територијата на општината беа опфатени 1960 шахти.