TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Илија Димовски: Горан, ќе те спружам на насловна страница!

Frontline - 18.02.2020

Ова е истиот Илија Димовски кој и сега е пратеник на „реформираното“ ДПМНЕ. Овој истиот Илија сега зборува за демократија, правда и слобода на медиумите. Треба ли да се потсетуваме на бомбата како Латас вели дека му ја направиле телевизијата „куртон ...

ВИДЕО: Спружување на насловна, бркање пратеници, крвав упад: Црни дамки на Собранието впишани во историјата

Локално - 18.02.2020

Во неделата доцна попладнето се распушти еден од пратеничките состави кои ќе остане запишан во историјата како состав кој ја внесе земјата во НАТО и го отвори патот кон Европската Унија со постигнување на историскиот договор од Преспа.

(Видео) спружување на насловна, бркање пратеници, крвав упад: црни дамки на Собранието впишани во историјата

Бриф - 18.02.2020

Во неделата доцна попладнето се распушти еден од пратеничките состави кои ќе остане запишан во историјата како состав кој ја внесе земјата во НАТО и го отвори патот кон Европската Унија со постигнување на историскиот договор од Преспа.

Димовски до Мисовски: Горан, ќе те спружам на насловна страница!

24Инфо - 18.02.2020

„Горан, ќе те спружам на насловна страница!“, му дофрла Илија Димовски на Горан Мисовски на Собраниска комисија за финансирање и буџет, година 2012. Димовски во моментот кога ги упатува заканите кон претседавачот Мисовски, е пратеник од владејачката ...

Димовски до Мисовски: Горан, ќе те спружам на насловна страница!

Centar - 18.02.2020

„Горан, ќе те спружам на насловна страница!“, му дофрла Илија Димовски на Горан Мисовски на Собраниска комисија за финансирање и буџет, година 2012. Димовски во моментот кога ги упатува заканите кон претседавачот Мисовски, е пратеник од владејачката ...