TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меморијална еколошка акција во гевгелиското село Негорци

Опсервер - 22.02.2021

Дворот на детската градинка во Негорци ќе го красат 38 јасенови дрвја што во чест и сеќавање на Игор Мицев, член на културно уметничкото друштво „Негорци“ кој почина на 38 години, беа засадени по иницијатива на негови сограѓани, пријатели и блиски ...

Меморијална еколошка акција во гевгелиското село Негорци

MakPress - 22.02.2021

Дворот на детската градинка во Негорци ќе го красат 38 јасенови дрвја што во чест и сеќавање на Игор Мицев, член на културно уметничкото друштво „Негорци“ кој почина на 38 години, беа засадени по иницијатива на негови сограѓани, пријатели и блиски ...