TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

ММС - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на ...

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Скопје1 - 08.05.2020

Град Скопје ги известува граѓаните дека првата фаза од авионската дезинсекција против возрасни форми на комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се реализира на 09.05.2020 година (сабота) и на 10.05.2020 година (недела), во раните утрински часови.

Во Скопје викендов ќе се прска против комарци

+инфо - 16.05.2019

Градот Скопје ги известува граѓаните дека првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе почне на 18. мај (авионско) и 19. мај (терестрично).

Викендов ќе се прска против комарци – Важна информација од Град Скопје

Centar - 16.05.2019

Градот Скопје ги известува граѓаните дека првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне на 18.05.2019 (авионско) и 19.05.2019 (терестрично), односно: 1.

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Мета - 16.05.2019

Градот Скопје информира дека првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на Градот Скопје ќе започне викендов. „Авионската дезинсекција на подрачјето на Градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на 18 мај ...

Во Скопје ќе се прска против комарци

Press24 - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

А1 On - 16.05.2019

Градот Скопје ги известува граѓаните дека првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне на 18.05.2019 (авионско) и 19.05.2019 (терестрично), односно: Авионската ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Канал5 - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Курир - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на ...

Викенов во Скопје ќе се прска против комарци

1tv - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Република - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на ...

Викендов во Скопје прскање против комарци

Пулс24 - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на Скопје, против возрасни форми на комарци, започнува викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива денеска и ...

Шилегов викендов ќе прска против комарци

Денешен - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на ...

Викенов во Скопје ќе се прска против комарци

Локално - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викенов во Скопје ќе се прска против комарци

24Инфо - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

МКД - 16.05.2019

Градот Скопје ги известува граѓаните дека првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне на 18.05.2019 (авионско) и 19.05.2019 (терестрично).

Викенов во Скопје ќе се прска против комарци

Опсервер - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Бриф - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на ...

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Макфакс - 08.05.2020

Првата фаза од авионската дезинсекција против возрасни форми на комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се реализира утре (сабота) и задутре (недела), во раните утрински часови. „Доколку временските услови не дозволуваат да се прска, авионската ...

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Н.Македонија - 16.05.2019

Градот Скопје ги известува граѓаните дека првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне на 18.05.2019 (авионско) и 19.05.2019 (терестрично), односно: Авионската ...

Заштитете ги пчелите ќе се прска против комарци

Либертас - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. „Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива во ...

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Точка - 08.05.2020

Првата фаза од авионската дезинсекција против возрасни форми на комарци на подрачјето на градот Скопје ќе се реализира утре (сабота) и задутре (недела), во раните утрински часови. „Доколку временските услови не дозволуваат да се прска, авионската ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Фокус - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

MakPress - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Нетпрес - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на ...

Викенов во Скопје ќе се прска против комарци

Сител - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

ТВ21 - 16.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. – Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Скопје24 - 17.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. – Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива на ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Скопје инфо - 17.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

ПЧЕЛАРИ ЗАШТИТЕТЕ ГИ ПЧЕЛИТЕ: Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Фактор - 17.05.2019

Во сабота и недела ќе се врши авионска и терестрична дезинсекција на подрачјето на град Скопје. Оваа е прво прскање годинава, против возрасни форми на комарци, соопштуваат од град Скопје. „Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, ...

Викенов во Скопје ќе се прска против комарци

А1 On - 18.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

Независен - 18.05.2019

Фото: Б. Грданоски Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на ...

Заштитете ги пчелите ќе се прска против комарци

+инфо - 18.05.2019

Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива во раните утрински часови. Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на ...

ДОКОЛКУ ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ ДОЗВОЛУВААТ викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Слободен Печат - 18.05.2019

Пчеларите навреме да ги преземат сите потребни мерки за заштита на пчелите. Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов.

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

MTM - 18.05.2019

-Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива денеска и утре, во раните утрински часови. Терестричната дезинсекција, на подрачјето на Град Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне ...

Викенов во Скопје ќе се прска против комарци

Денар - 18.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. -Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...

Викендов во Скопје ќе се прска против комарци

PressingTV - 18.05.2019

Првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе започне викендов. Авионската дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе се одвива ...