TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бискуп за време на викендот од хеликоптер ќе изврши егзорцизам на цел град во Колумбија

МКД - 12.07.2019

Монсињорот Рубен Дарио Харамијо Монтоја, бискупот на Буенавентура, најголемиот колумбиски пристанишен град на пацифичкиот брег со над 300 илјади жители, планира викендов да спроведе егзорцизам врз целиот град , прскајќи со света вода од хеликоптер, ...

Со хеликоптер свештеник ќе врши масовен егзорцизам

Кумановски м. - 12.07.2019

Монсињор Рубен Дарио Жарамиљо Монтоја е бискуп од Буенавентуре, најголемиот колумбиски град на пацифичкиот брег со над 300.000 жители. За спас на тие души бискупот овој викенд ќе врши егзорцизам во целиот град, прскајќи света вода од хеликоптерот, ...

Свештеник со хеликоптер ќе спроведе масовен егзорцизам врз град во Колумбија

Макфакс - 10.07.2019

Монсињор Рубен Дарио Монтоја е бискуп во Буенавентура, најголемиот пристанишен град на пацифичкиот брег на Колумбија, со повеќе од 300 илјади жители. За спасение на душите на граѓаните бискупот овој викенд ќе спроведе акција за егзорцизам ...

Свештеник со хеликоптер ќе спроведе масовен егзорцизам врз град во Колумбија

24Инфо - 10.07.2019

Монсињор Рубен Дарио Монтоја е бискуп во Буенавентура, најголемиот пристанишен град на пацифичкиот брег на Колумбија, со повеќе од 300 илјади жители. За спасение на душите на граѓаните бискупот овој викенд ќе спроведе акција за егзорцизам ...

НАЈМАСОВНО ИСТЕРУВАЊЕ НА ЃАВОЛИ: Колумбиски свештеник со хеликоптер планира егзорцизам

Слободен Печат - 10.07.2019

Градот Буенавентура, спротивно на неговото име („добра среќа“), веќе долго време е место на насилен криминал, трговија со кокаин и сиромаштија, а титулата за најнасилно место во Колумбија ја има добиено уште пред пет години.

Свештеник со хеликоптер ќе спроведе масовен егзорцизам врз град во Колумбија

Точка - 10.07.2019

Монсињор Рубен Дарио Монтоја е бискуп во Буенавентура, најголемиот пристанишен град на пацифичкиот брег на Колумбија, со повеќе од 300 илјади жители. За спасение на душите на граѓаните бискупот овој викенд ќе спроведе акција за егзорцизам ...