TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Работи како негувателка на стари лица, а потоа се претвора во "жива кукла"

Точка - 13.03.2018

Како мало девојче имала колекција на готски кукли, поради што ја нарекувале "емо девојка" откако ја скратила косата и ја бојадисала во црно. Но, тоа беше пред да стане жива кукла. Луција (20) доаѓа од Шведска и работи како негувателка на стари лица, ...

ФОТО: Таа е негувателка на стари лица, а навечер се претвора во…

Курир - 14.03.2018

Кога имала 15 години таа започнала да ја следи јапонската улична мода и да чита јапонски магазини. Луција (20) доаѓа од Шведска и работи како негувателка на стари лица, додека во ноќните часови се трансформира во жива кукла.

ФОТО: Таа е негувателка на стари лица, а навечер се претвора во…

Вечер - 14.03.2018

Луција (20) доаѓа од Шведска и работи како негувателка на стари лица, додека во ноќните часови се трансформира во жива кукла. Како тинејџерка била заљубена во Тим Бартон, кој е познат по своите мрачни, готски и ескцентрични изгледи.

Таа е негувателка на стари лица, а навечер се претвора во…

Сител - 15.03.2018

Луција (20) доаѓа од Шведска и работи како негувателка на стари лица, додека во ноќните часови се трансформира во жива кукла. Како тинејџерка била заљубена во Тим Бартон, кој е познат по своите мрачни, готски и ескцентрични изгледи.