TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Саудиска Арабија досуден најбизарниот пенал во фудбалот! 🎥

Спортски - 08.12.2023

На натпреварот од најсилната саудиска лига помеѓу Ал Хазма и Ал Фатех беше досуден несекојдневен бизарен пенал каков што не се памети. Во главна улога беше дефанзивецот на гостите, Фахад Ал Хабри кој му пружи рака на својот голман да му честита за ...

(Видео) Бизарен пенал досуден во Саудиска Арабија

Макфакс - 08.12.2023

Бизарен пенал е виден на натпреварот меѓу Ал Хазм и Ал Фатех, во првенството на Саудиска Арабија. Со зборови не може да се опише глупавата рекација на дефанзивецот на гостите Фахад Ал Хабри.

(Видео) Бизарен пенал досуден во Саудиска Арабија

TopSport - 08.12.2023

Бизарен пенал е виден на натпреварот меѓу Ал Хазм и Ал Фатех, во првенството на Саудиска Арабија. Со зборови не може да се опише глупавата рекација на дефанзивецот на гостите Фахад Ал Хабри.

(Видео) Бизарен пенал досуден во Саудиска Арабија

Опсервер - 08.12.2023

Бизарен пенал е виден на натпреварот меѓу Ал Хазм и Ал Фатех, во првенството на Саудиска Арабија. Со зборови не може да се опише глупавата рекација на дефанзивецот на гостите Фахад Ал Хабри.

(Видео) Бизарен пенал досуден во Саудиска Арабија

Скопје1 - 09.12.2023

Бизарен пенал е виден на натпреварот меѓу Ал Хазм и Ал Фатех, во првенството на Саудиска Арабија. Со зборови не може да се опише глупавата рекација на дефанзивецот на гостите Фахад Ал Хабри.