TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фестивал на хамбургерите во Загреб- посетителите ќе уживаат во 70 вида хамбургери

Курир - 14.09.2018

Во Загреб вчера беше отворен Фестивалот на хамбургери, кој ќе трае до 23 септември. Посетителите на фестивалот, што се одржува на градскиот плоштад Штросмајер, наредниве десетина дена ќе може да уживаат во 70-на вида хамбургери.

Фестивал на хамбургерите во Загреб

1tv - 14.09.2018

Во Загреб вчера беше отворен Фестивалот на хамбургери, кој ќе трае до 23 септември. Посетителите на фестивалот, што се одржува на градскиот плоштад Штросмајер, наредниве десетина дена ќе може да уживаат во 70-на вида хамбургери.

Фестивал на хамбургерите во Загреб

+инфо - 14.09.2018

Посетителите на фестивалот, што се одржува на градскиот плоштад Штросмајер, наредниве десетина дена ќе може да уживаат во 70-на вида хамбургери. Во Загреб вчера беше отворен Фестивалот на хамбургери, кој ќе трае до 23 септември.

Фестивал на хамбургерите во Загреб

Либертас - 14.09.2018

Во Загреб вчера беше отворен Фестивалот на хамбургери, кој ќе трае до 23 септември. Посетителите на фестивалот, што се одржува на градскиот плоштад Штросмајер, наредниве десетина дена ќе може да уживаат во 70-на вида хамбургери.

Фестивал на хамбургерите во Загреб

Популарно - 14.09.2018

Во Загреб вчера беше отворен Фестивалот на хамбургери, кој ќе трае до 23 септември. Посетителите на фестивалот, што се одржува на градскиот плоштад Штросмајер, наредниве десетина дена ќе може да уживаат во 70-на вида хамбургери.

Почна фестивалот на хамбургери во Загреб

MTM - 14.09.2018

Во Загреб вчера беше отворен Фестивал на хамбургери и истиот ќе трае до 23-ти септември. Посетителите на фестивалот што се одржува на градскиот плоштад Штросмајер ќе имаат можност да уживаат во 70-тина вида хамбургери.

Фестивал на хамбургерите во Загреб

А1 On - 15.09.2018

Во Загреб беше отворен Фестивалот на хамбургери, кој ќе трае до 23 септември. Посетителите на фестивалот, што се одржува на градскиот плоштад Штросмајер, наредниве десетина дена ќе може да уживаат во 70-на вида хамбургери.

Фестивал на хамбургерите во Загреб

Сител - 15.09.2018

Во Загреб завчера беше отворен Фестивалот на хамбургери, кој ќе трае до 23 септември. Посетителите на фестивалот, што се одржува на градскиот плоштад Штросмајер, наредниве десетина дена ќе може да уживаат во 70-на вида хамбургери.