TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откриени 52 илегални мигранти кај село Лојане, Липково

4NEWS - 23.09.2021

На 23.09.2021 во 06.30 часот во атарот на с. Лојане, општина Липково, поточно кај место викано „Шорта“, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север биле откриени 52 лица ...

Откриени 52 илегални мигранти во липковско од Африка и Азија

Кумановски м. - 23.09.2021

Мигранти од Африка и Азија кои илегално биле во земјава биле откриени рано утринава во околината на Лојане, општина Липково. – На 23.09.2021 во 06.30 часот во атарот на с. Лојане, општина Липково, поточно кај место викано „Шорта“, од полициски ...

Во атарот на с. Лојане полицијата пронајде 52 мигранти, дел од нив биле уапсени

ТВ21 - 23.09.2021

На 23.09.2021 во 06.30 часот во атарот на с. Лојане, општина Липково, поточно кај место викано „Шорта“, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север биле откриени 52 лица ...

Над 50 мигранти пронајдени во Липково, четворица од нив носеле оружје и ги тепале другите

Н.Македонија - 23.09.2021

Во атарот на селото Лојане, општина Липково, поточно кај место викано „Шорта“, полицијата открила 52 лица илегални мигранти со потекло од африкански и азиски земји. Тие биле приведени и однесени во Транзитниот центар Табановце.

Поголем број мигранти откриени во кумановско

Скопје инфо - 23.09.2021

На 23.09.2021 во 06.30 часот во атарот на с. Лојане, општина Липково, поточно кај место викано „Шорта“, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север биле откриени 52 лица ...

Пронајдени 52 мигранти во Липково, четворица носеле ладно оружје

Локално - 23.09.2021

Во атарот на селото Лојане, општина Липково, поточно кај место викано „Шорта“, полицијата открила 52 лица илегални мигранти со потекло од африкански и азиски земји. Тие биле приведени и однесени во Транзитниот центар Табановце.

Над 50 мигранти пронајдени во Липково, четворица од нив носеле оружје и ги тепале другите

24Инфо - 23.09.2021

Во атарот на селото Лојане, општина Липково, поточно кај местото наречено Шорта, полицијата открила 52 лица илегални мигранти по потекло од африкански и азиски земји. Тие биле приведени и однесени во Транзитниот центар „Табановце“.

Во Липково откриени 52 илегални мигранти

МКД - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта", изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Кај Липково откриени 52 илегални мигранти, кај некои се најдени недозволени супстанци и ладно оружје

360 степени - 23.09.2021

Се работи за лица од африканските и азиските земји кои се однесени во Транзитниот центар Табановце Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, полициски службеници од Полициската станица за ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Кајгана - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Нова ТВ - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Кај Лојане откриени 52 илегални мигранти од Африка и Азија

Р.С.Европа - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во село Лојане откриени 52 мигранти од африкански и азиски земји

Сител - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во Липково откриени 52 мигранти

Фокус - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, изутрина околу 6:30 часот полициски службеници откриле 52 илегални мигранти со потекло од африкански и азиски земји. Како што информираат од Министерството за внатрешни работи, тие биле приведени и однесени ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Курир - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Press24 - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Откриени 52-ца мигранти од Африка и Азија кај Лојане, дел од нив имале ладно оружје и дрога

Слободен Печат - 23.09.2021

Утринава во атарот на липковското село Лојане, полицајци од Полициската станица за граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, откриле 52-ца илегални мигранти со потекло од африкански и азиски земји, соопшти МВР.

Кај Липково откриени 52 илегални мигранти, кај некои се најдени недозволени супстанци и ладно оружје

Либертас - 23.09.2021

Се работи за лица од африканските и азиските земји кои се однесени во Транзитниот центар Табановце Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, полициски службеници од Полициската станица за ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Независен - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Република - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Алсат-М - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Вечер Прес - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Нетпрес - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

52 илегални мигранти од африкански и азиски земји се криеле во Липково

MakPress - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Во Липково откриени 52 илегални мигранти од африкански и азиски земји

Опсервер - 23.09.2021

– Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Откриени 52 илегални мигранти во Липково

Lider - 23.09.2021

Во атарот на село Лојане, општина Липково, кај местото викано „Шорта“, изутрината околу 6:30 часот, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север, биле откриени 52 илегални ...

Детали за откриените 52 лица илегални мигранти со потекло од африкански и азиски земји

Опсервер - 24.09.2021

На 23.09.2021 во 06.30 часот во атарот на с. Лојане, општина Липково, поточно кај место викано „Шорта“, од полициски службеници од Полициската станица за Граничен надзор Сопот при Регионалниот центар за гранични работи Север биле откриени 52 лица ...