TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Опожарена барака во село Другово

Н.Македонија - 15.03.2019

Во кичевското село Другово синоќа околу 22 часот избувна пожар во бараката на Ј.С.(58) од Кичево. Причина за пожарот е запалениот оџак од каде истиот се проширил и на покривната конструкција.

Изгоре барака во кичевското село Другово

Press24 - 15.03.2019

Во кичевското село Другово, синоќа околу 22 часот, се случил пожар во барака, сопственост на Ј.С. (58) од Кичево. Пожарот е предизвикан поради палење на оџакот од бараката што се проширил на кровната конструкција.

Изгоре барака во кичевското село Другово

Сител - 15.03.2019

Во кичевското село Другово, синоќа околу 22 часот, се случил пожар во барака, сопственост на Ј.С. (58) од Кичево. Пожарот е предизвикан поради палење на оџакот од бараката што се проширил на кровната конструкција.

Изгоре барака во кичевско

Курир - 15.03.2019

Во кичевското село Другово, синоќа околу 22 часот, се случил пожар во барака, сопственост на Ј.С. (58) од Кичево. Пожарот е предизвикан поради палење на оџакот од бараката што се проширил на кровната конструкција.