TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наташа Сарџоска: Не само што глумиме слобода, глумиме и живот

Р.С.Европа - 23.09.2021

Роман за празнината. Длабока критика кон општеството, но истовремено и крик за пронаоѓање на смислата на постоењето. Ова ќе биде забележано за првиот роман „Трамонтана“ на Наташа Сарџоска што како издание на ТРИ се појави деновиве.

Промовиран романот „Трамонтана “од Наташа Сарџоска

Опсервер - 23.09.2021

Промоција на книгата „Трамонтана“, роман првенец на поетесата, преведувачка и антрополог Наташа Сарџоска, во издание на Издавачкиот центар ТРИ, се одржа вечерва во Скопје, на отворено во ботаничката градина на покривот на ГТЦ.

Промовиран романот „Трамонтана “од Наташа Сарџоска

Вечер Прес - 23.09.2021

Промоција на книгата „Трамонтана“, роман првенец на поетесата, преведувачка и антрополог Наташа Сарџоска, во издание на Издавачкиот центар ТРИ, се одржа вечерва во Скопје, на отворено во ботаничката градина на покривот на ГТЦ.

Промовиран романот „Трамонтана “од Наташа Сарџоска

MakPress - 24.09.2021

Промоција на книгата „Трамонтана“, роман првенец на поетесата, преведувачка и антрополог Наташа Сарџоска, во издание на Издавачкиот центар ТРИ, се одржа вечерва во Скопје, на отворено во ботаничката градина на покривот на ГТЦ.

Промоција на „Трамонтана“ – прв роман на Наташа Сарџоска

Опсервер - 23.09.2021

– На „Зелената тераса“ на покривот на ГТЦ, вечер ќе биде промовирана книгата „Трамонтана“, прв роман на Наташа Сарџоска. Што се случува кога една поетеса пишува проза, ќе се обиде да долови промоторката Фросина Пармаковска.

Промоција на „Трамонтана“ – прв роман на Наташа Сарџоска

MakPress - 23.09.2021

На „Зелената тераса“ на покривот на ГТЦ, вечер ќе биде промовирана книгата „Трамонтана“, прв роман на Наташа Сарџоска. Што се случува кога една поетеса пишува проза, ќе се обиде да долови промоторката Фросина Пармаковска.

Промоција на првиот роман на Наташа Сарџоска вечерва на „Зелената тераса“ на покривот на ГТЦ

Република - 23.09.2021

На 23 септември, на „Зелената тераса“ на покривот на ГТЦ, со почеток од 18 часот, ќе се одржи промоција на книгата „Трамонтана“. А што се случува кога една поетеса пишува проза, ќе се обиде да ни долови промоторката Фросина Пармаковска.

Промоција на романот „Трамонтана“ од Наташа Сарџоска

Н.Македонија - 22.09.2021

Промоција на книгата „Трамонтана“ на македонската писателка Наташа Сарџоска ќе се одржи утре (23 септември) на „Зелената тераса“ на покривот на ГТЦ, со почеток од 18 часот. Промоторка на романот ќе биде писателката Фросина Пармаковска.