TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО/Туристи во Венеција го игнорирале гондолиерот за да направат селфи, па паднале во каналот

Вечер Прес - 08.12.2023

На интернет се шири видео од неколку туристи кои завршиле во еден од венецијанските канали откако паднале од гондола. Туристите завршиле во матната вода бидејќи одбиле да го слушаат гондолиерот кој им наредил да седнат и да престанат да прават ...

Гондола во Венеција се преврте поради туристи кои не сакале да седнат и да престанат да прават селфи

Република - 08.12.2023

Група туристи падналe во канал во Венеција кога гондолата со која се возеле се превртела затоа што не ги послушале наредбите да престанат да прават селфи и да седнат. Во матната и студена вода завршил и гондолиерот кој се обидувал да маневрира ...

(Видео) Непослушни туристи превртеле гондола и пропаднале во студена и матна вода во Венеција

ММС - 08.12.2023

Кинеските туристи возбудени правејќи селфи додека крстареле по каналите на Венеција, завршиле во студена и матна вода откако се превртела гондолата во која се наоѓале. Тоа што се избањале во декември е нивна вина, бидејќи не ги почитувале упатствата ...

ВИДЕО Туристите одбиле да го слушаат гондолиерот и да престанат да се сликаат, па сите завршиле во каналот

365 - 07.12.2023

ВИДЕО Туристите одбиле да го слушаат гондолиерот и да престанат да се сликаат, па сите завршиле во каналот – zoom.mk Следине и на Facebook ...